Nevetséges az, ha valaki 18 éves létére Painttal képeket, pl. térképeket rajzol?
Figyelt kérdés
Kitalált helyek pl. kitalált városok térképét, meg átrajzolja Magyarország domborzatát másmilyenre amit elképzelt, meg ilyenek. Mit gondolnátok az ilyenről?2014. nov. 16. 14:07
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy túl sok szabadideje van:D
2/4 anonim válasza:
Szerintem 18 évesen kicsit komolyabb dolgokat is csinálhatna.
Ennyi idősen kitalált dolgokról fantáziálni szerintem gyerekes.
A valóságban kéne élnie.
Ha szeret tervezni,rajzolni akkor esetleg elmehetne az illető vmi olyan egyetemre,szakra ami hasonló pl mérnők ilyesmi. Ott is lehet fantáziálni csak épen milyen legyen xy ház,vagy épület.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Én 25 évesen fantasy könyveket olvasok, sőt írok, mégsem tartom magam gyerekesnek.
4/4 anonim válasza:
A második ne érdekeljen. Nem gáz, fantáziálni sohase rossz. Valahogy ki kell szakadni a szürke világból. Valaki eljár futni, valakinek ez jó amit te csinálsz. Szerintem nem nevetséges. Sokkal jobb mintha valaki ülne a kanapén és csak panaszkodna a valóságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!