Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarok! Hányan szeretnétek...

Magyarok! Hányan szeretnétek kilépni ebből a nevetséges szemléletből?

Figyelt kérdés

Mondok példákat, bár aki nemcsak néz, hanem lát is, az tudja mire gondolok.

Légszennyezés miatt a polgármester megkéri a lakosokat, hogy ha megtehetik, ne használjanak autót. A többség ezen felháborodik és a polgármestert szidja. MIééééért?

Miért nem az a válaszuk, hogy oké, megpróbálom néhány napra nélkülözni az autót de ha sehogyan sem megy, akkor sajnos nem tudom nélkülözni. Kész, ennyi. Mi köze ehhez a polgármester személyének? Ez egy helyzet és így lehet kicsit enyhíteni rajta.

A többi példát nem írom ide, de a magyar mentalitás és rosszul beidegződött reagálások a téma, írjatok!

Ja és nem az a téma, hogy máshol sincs kolbászból a kerítés, mert én azt szeretném, ha Magyarországon lenne pozitív változás!!!!!!!!!!!!

2017. jan. 4. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen egyetértek, és próbálok nem e szerint a szemlélet szerint élni, de lépten nyomon ilyen emberekbe ütközöm
2017. jan. 4. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy eddig ezt a szemléletet terjesztették egymás között az emberek, most meg kellene próbálni egy másik fajtát terjeszteni, hátha sokan szeretnének pozitív változást, csak lusták végig gondolni hogyan is kellene?

Persze én sem most kezdtem el ezen gondolkozni, meg az "Egy fecske nem csinál nyarat" több szólamban szól ilyenkor a fejemben, de annyira szeretnék egy jó Magyarországot!

A többség már látja, hogy nincs ez így rendben és külföldre megy nagy részük. De itt miért ne lehetne megvalósítani? Miért nem célja a köznépnek vagy a vezetésnek? Kinek van ebből előnye?

2017. jan. 4. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondasz más példát is? Csak mert én tömegközlekedéssel közlekedek. :-)
2017. jan. 4. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Rasszista és proli és bunkó.

Pont egyik sem stimmel kedves hozzászóló.

Te ezek szerint a balkáni állapotokat kedveled, nem baj ez, csak nem illik ehhez az országhoz.

2017. jan. 4. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem valami nagy a téma iránti érdeklődés.

Első válaszolótól kérdezném, hogy mit szól a tipikus hozzászólóhoz, tulajdonképpen éppen erről van szó, hogy ezt nem értem de nagyon nem.

2017. jan. 4. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, ilyen emberek mindenhol vannak, ez nem a magyarok privilégiuma. :-)
2017. jan. 4. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ez biztosan így van, de nem ez a probléma.

Inkább a megoszlási arány de már ki sem merem írni a Magyarország szót, mert még agyvérzést kap miattam a rasszistázó embertársam, szóval szerintem megengedhetetlen egy gondolkodó embernek az ilyen mértékű igénytelenség.

Túl sok az azonnali pocskondiázó és már tényleg minden ami a csövön kifér ontja a gusztustalan szöveget. Példa a tömegközlekedésen az egyik fiatal látszólag normális nő, aki az aktuális járaton lévő probléma miatt azonnal elkezdte a megszokott politikus-szidalmazó dumát, amihez pedig sajnos a közlekedők kultúrájának volt köze.

2017. jan. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!