Hány évesen engednétek először a lányotoknak, hogy befesse a haját?
Figyelt kérdés
Sötétbarna haja van, amit állítása szerint "megunt", ezért szeretné vörösre festetni. Nem csak csíkokat, hanem az egészet (és nem lemoshatóval).
Ti hány éves kortól engednétek meg ezt?
2016. dec. 29. 17:04
11/13 anonim válasza:
Nekem 15 évesen engedték meg. Sötét barna hajamat befogta a vörös, nem kellett leszivatni, máig látszódik pedig nem festettem újra.(Júniusban volt ez) A lenövésen nem lett csúnya, elég ombrésra sikerült, ennek örülök. Mindenképp fodrász csinálja.
12/13 anonim válasza:
Én 15-16 évesen már engedném, bár attól függ milyenre, ha csak egy kis vörös árnyalatot vagy természetes vöröset akkor akár közeépsuli kezdete előtti nyáron (ha még nincs meg 15) de ha ilyen extrémebb tűzvörös és társai azért várnék vele mondjuk 16-ig (ha a suli nem csinál belőle nagy ügyet tárgyaló képes vagyok)
13/13 anonim válasza:
18 vagyok. Még sose festettem a hajam. Es nem is engednek a szuleim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!