Orrpiercinget szeretnék. Nagyon fáj? Nagyon zavaró, ha meg vagyok fázva és taknyos vagyok? Minden orrpiercing egyforma nagyságú?
Szia!
Nekem az orromba pl. belottek a piercinget es egy kicsit sem fajt. a fulemben is van meg egy plussz lyuk, az pedig iszonyuan fajt. szerintem embere valogatja,hogy kinek melyik testreszen hogyan faj. mondjuk en telen vmikor csinaltattam mind a kettot, amikor jo hidegek voltak. valamit szerintem segit mert a hidegtol elzsibbad a fuled meg az orrod is. ne felj tole, eros vagy te:D kulonbozo meretu piercingek vannak. en kisebbet tettem bele az orromba egy ido utan es az a szal ami az orrodban van az is vekonyabb. Szoritok neked, es biztos jol fog allni:D arcmosasnal, oltozkodeskor vigyazz az elejen. Udv"
M
Szia!
Hú, nagyon köszii a biztatást :) Remélem nem fog fájni, még pontosan nem tudom mikor akarom megcsináltatni, de tervezem :D
köszi mégegyszer :)
Hú, köszönöm mindkettőtöknek!!! :) Még apumat kell győzködni, merhogy neki az az elve, hogy arcra semmilyen piercing... :P de a köldökömbe sem akarta engedni kb egy évig, és addig rágtam a fülét, míg belement :D szval lehet, h nekem csak nyáron lesz meg :P de meglesz egyszer :D
Te is írj, h milyen volt!!! :)
szia, nekem 8 éve szúrták és fájt (nem volt érzéstelenítve) de túléltem :o) és csak addig fájt, míg szúrták, s belerakták az ékszert, onnantól kezdve semmi, nem is zsibbadt nem is fájt nem is bizsergett :o) és szééééép :o)
Nem egyforma nagyságúak, ha szúrnak akkor általában nagyobb a lyuk, neked kell összenöveszd, ha kisebbet szeretnél.
Apudat meggyőzöd :o) Nekem anno anyukám azt mondta kitesz a házból, ha megcsináltatom :o) ... pedig nem az a fajta :o) Aztán mikor meglátta, csak "hápogott" és elintézte annyival, hogy hülye vagy lányom :o) de mikor kicsire cseréltem, azóta tetszik neki is :o)
Ha érzéstelenítik nem fáj szerintem. Nekem jegelték és lidocainnal is érzéstelenítették. Szinte semmit nem éreztem, annyi volt, h legördült egy könnycsepp, de az nem a fájdalomtól :)
Amúgy amikor már kezd begyógyulni akkor nem zavaró ha náthás vagy, amíg gyógyul addig elég könnyen ki tudod rántani a zsepivel meg kellemetlen is. Mindenképp olyan ékszert válassz aminek hajlított a vége és nem golyós, mert a golyós nem tud kijönni az orrodból és ha megrántod valüszínűleg elég kellemetlen. A hajlított végű max kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!