Orrpiercinget szeretnék. Nagyon fáj? Nagyon zavaró, ha meg vagyok fázva és taknyos vagyok? Minden orrpiercing egyforma nagyságú?
áááá, pedig nekem a köldökpiercing az nagyon fájt... mondta is, aki csinálta, h ne mozgassam annyira a hasam, mert nem tudja visszahúzni a piercinget, de még az is nagyon fájt... pedig már kezdtem magam biztatni, h csak nem fájhat annyira...
köszi, h írtál!
aki még tud tapasztalatot légyszi írjon!!!
Köszönöm, második válaszoló! Remélem nekem sem fog fájni :)
Első válaszoló! Semmi baj, ez ezzel jár, nagyon félek a tűtől, csoda, h a köldökpiercinget is megcsináltattam :D bár annak, már egy éve.. és annyi jó volt benne, h nem láttam a tűt. De itt előttem lesz, szinte a szemem előtt, tudom, h becsukhatom a szemem, de akkoris :D na mindegy.. majd túlélem :)
Aki tud még tapasztalatot ismét írhat!! :)
Nekem anyukámnak volt,és azt mondta h szinte nem érzett semmit sem.Mondta h elérzéstelenítették,és alig érzett valamit..Meg steril szalonokban,már olyan profin érzéstelenítik h nagyon minimális a fájdalom.:))
Ha az utasításoknak megfelelően kezeled,hamar gyógyul.Amire vigyázz:Ne h beleakadjon valamibe és kitépődjön.Anyunak ez többször is előfordult(egyszer a kistesóm tépte ki neki,kétszer beleakadt a ruhájába,de másodszor olyan szinten h nagyon vérzett,és utána napokig gyulladt volt és fájt,ezért kiszedte)remélem tudtam segíteni:)
köszönöm szépen!!!! :) Nekem a köldökpiercingemet mikor csinálták nem érzéstelenítették, pedig azt hittem fogják...
ezért félek az orrtól is, ha érzéstelenítik oké, nem félek :D de ha nem, akkor húúúúha :( na majd megérdeklődöm és erőt veszek magamon :D
köszi mindenkinek a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!