Személyes tapasztalataim alapján írok, de ugye minden pasinak más az ízlése.:)
Avon, Far Away
Mexx, Woman
Beyonce, Wild Orchid
Mint pasi írom, tökmindegy.
Ha bejön a csaj imádni fogom a parfumjet is es a legkisebb illatára is felkapom a fejem. Ha nem tetszik akkor nem forog érdekelni kivéve ha olyan mint amelyet az a csaj hasznal aki tetszik.. mondjuk ezeket a nagymamás emejitoen édes parfümöket betiltanam pl Chanel 5 es társai
Szerintem az ilyen Avon Far Away nagyon édes parfümöket pont utálják a pasik. És a túl citrusos, sportosakat sem szeretik.
Nekem még tinikoromban egy vaníliás illat volt a kedvencem, Naf Naf. Utálták :D
Szerintem ez nagyon egyéni, hogy kinek mi tetszik. Van, aki a divatillatokat szereti. Van, aki a klasszikusokat.
Ha lehet ne 50 éves nőknek való baromi erős parfümöt válassz, ha fiatal vagy. Opium, Chanel 5 és társai.
Nekem az Emporio Armani a kedvencem.
A Chanel No 5 nem édes egyáltalán... de az tény hogy nagyis.
Ne legyen túl erős, ne érződjön a szoba másik végéről, akkor akár egy édesebb illat is lehet kellemes.
Nekem 3 kedvencem van, ezek mindig vannak itthon és még nem volt rá panasz :D :
Coco Chanel mademoiselle ( barátom kedvence )
Pink sugar
Carolina Herrera good girl
( persze nem a hamisított változatok.. )
Far away de az arany tubusos.
A rendorok amuldoztak tole a meloban!
Napi 100-200.rendor Csak nem hazudik. Mas parfumot is hasznaltam. Csak erre reagaltak akarmit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!