Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik noi parfumokért vannak...

Melyik noi parfumokért vannak oda a pasik? (márka)

Figyelt kérdés

2016. dec. 13. 17:02
 1/9 anonim válasza:
34%

Személyes tapasztalataim alapján írok, de ugye minden pasinak más az ízlése.:)

Avon, Far Away

Mexx, Woman

Beyonce, Wild Orchid

2016. dec. 13. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Mint pasi írom, tökmindegy.

Ha bejön a csaj imádni fogom a parfumjet is es a legkisebb illatára is felkapom a fejem. Ha nem tetszik akkor nem forog érdekelni kivéve ha olyan mint amelyet az a csaj hasznal aki tetszik.. mondjuk ezeket a nagymamás emejitoen édes parfümöket betiltanam pl Chanel 5 es társai

2016. dec. 13. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az ilyen Avon Far Away nagyon édes parfümöket pont utálják a pasik. És a túl citrusos, sportosakat sem szeretik.

Nekem még tinikoromban egy vaníliás illat volt a kedvencem, Naf Naf. Utálták :D

Szerintem ez nagyon egyéni, hogy kinek mi tetszik. Van, aki a divatillatokat szereti. Van, aki a klasszikusokat.

Ha lehet ne 50 éves nőknek való baromi erős parfümöt válassz, ha fiatal vagy. Opium, Chanel 5 és társai.

Nekem az Emporio Armani a kedvencem.

2016. dec. 13. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a férfi ismerőseim pont, hogy rosszul vannak a legtöbb avonos illattól. :D Én barátom pl. nagyon szereti rajtam a Chanel - Mademoiselle, Marc Jacobs - Daisy parfümöket. De nem egy illattal fogsz valakit meghódítani, főleg ha nem is illik a karakteredhez. :)
2016. dec. 13. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

A Chanel No 5 nem édes egyáltalán... de az tény hogy nagyis.

Ne legyen túl erős, ne érződjön a szoba másik végéről, akkor akár egy édesebb illat is lehet kellemes.

2016. dec. 13. 18:48
 6/9 anonim válasza:
53%

Nekem 3 kedvencem van, ezek mindig vannak itthon és még nem volt rá panasz :D :

Coco Chanel mademoiselle ( barátom kedvence )

Pink sugar

Carolina Herrera good girl

( persze nem a hamisított változatok.. )

2016. dec. 13. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
A Pink Sugar hihetetlenül édes... Nekem is volt olyanom, befújtam magam kétszer és nagyon sok ideig a ruhából sem tűnt el az illata.
2016. dec. 15. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Far away de az arany tubusos.

A rendorok amuldoztak tole a meloban!

Napi 100-200.rendor Csak nem hazudik. Mas parfumot is hasznaltam. Csak erre reagaltak akarmit is.

2016. dec. 16. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Az arany far away vaníliás, és általában azt szokták mondani hogy az bejön a pasiknak.
2016. dec. 18. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!