Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » TÁSKA Elnyújtott háromszög...

TÁSKA Elnyújtott háromszög alakú, viszonylag nagy hátizsák fazon, fémes rózsaszínben. Márka/tervező?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap láttam a buszon egy nőt, akinél volt egy TÁSKA, mondom aztarohadtélet... *o*

Elnyújtott háromszög alakú, viszonylag nagy hátizsák fazon, fémes rózsaszínben. Nagyon feltűnő darab (de az egész nő megjelenése is az volt). Na most gyanítom, hogy egyedi tervezésű, és méregdrága. Nagyjából ennyire rémlik, mert nem akartam nagyon feltűnően odabámulni. Az interneten való kutatással a termék után nem jártam sikerrel pedig beírtam vagy többszázféleképen többszázféle oldalra (triangle/triangular/pyramid bag/backpack, black/leather/metal pink/stb.)

Szóval ha valaki esetleg ráismer ez alapján a leírás alapján a márkára/tervezőre, vagy tud valami hasonlót és megdobna egy linkkel, boltnévvel, weboldallal, hálás lennék!

Köszönöm,

Szép estét! :)

2016. nov. 30. 22:10
 1/1 anonim válasza:
2017. febr. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!