Milyen az ideális szemöldök?
Figyelt kérdés
arra értem hogy milyen vastagnak kell lennie max és milyen vékonynak min2016. dec. 11. 16:24
1/1 anonim válasza:
Hát ez eléggé egyénfüggő, igazából kinek mi áll jól. Instagrammon láthatsz sok lányt kisminkelve, ahol ugye a szemöldökük is megvan csinálva, tehát elvileg olyannnak, de szerintem egyáltalán nem. A pontos méetekre vagy kíváncsi akkor elvileg az orrcsúcs két szélétől kell kezdődnie, a legmagasabb pontját azt úgy tudod megállapítani, hogy előre nézel egyenesen és a orrod egyik széléhez tartasz egy ceruzát és összekötöd a szemeddel. a végének pedig körülbelül a fül legfelső csúcsáig kell érnie. Egyszerűbb ha youtubeon rákeresel, millió videó van már róla magyarul is. remélem segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!