Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az ideális...

Szerintetek milyen az ideális szemöldök? Képet is linkeljetek, ha lehet

Figyelt kérdés

2016. nov. 2. 14:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Ovális arcformához
2016. nov. 2. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy az ideális. mindenkinek az arcától, tónusaitól, hajszínétől függ. de nagyjából: természetes, semmiképp sem túl vékony, de azért minimum középen legyen kiszedve, ha kell, meg a kilógó szálak megigazítva. ne legyen túl íves és ne legyen túlsminkelve sem.

ezek pl. mind eléggé különbözőek, de a maga módján mind szép és jól áll a viselőjének:

[link]

[link]

[link]

[link]

most hirtelen ezeket találtam.

amitől pl. rosszul vagyok, azok az ilyen túl mű és túl íves szemöldökök:

[link]

[link]

2016. nov. 2. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nekem olyan szemoldokom, mint amilyen 3. kepen van, csak sötétebb :)
2016. nov. 2. 15:46
 4/4 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem a természetes tetszik, alig szedett, max csak itt-ott ráigazított. Amiket az előző linkelt, azok nekem is tetszenek. Egyébként meg nekem jobban tetszenek a sötétebb szemöldökök, szóval minél sötétebb és természetesebb, annál jobb nekem :D
2016. nov. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!