A kozmetikus direkt szedi ilyen vékonyra a szemöldököm?
Szia!
Egyetértek! Én egyszer voltam azóta soha többé,borzasztö vékonyra szedte avval a szöveggel, hogy ez ál jól.A legtöbb kozmetikus ilyen, mert bókolnak, meg sok arcformán jól áll.Nekem például egyátalán nem áll jól.
Tök mindegy, szerinte mi áll jól, az a dolga, hogy azt csinálja, ami neked kell. Ne menj hozzá többet, nyilván.
Nagyon sok kozmetikusnak nincs jó ízlése a szemöldökökhöz, nekem is kiszedte egyszer egy, nagyon vékony lett, sose mentem többet vissza :D
Utolsó:
Valszeg nem is fog már :/ Bal szemöldökömbe egyszer sikerült csúnyán belenyúlni (igaz, magamnak, véletlenül, mert túlszedtem, elrontottam.)
Azóta olyan, pedig jópár éve volt.
Én idén tetováltatni fogom, nem szórakozok vele tovább.
(Kozmetikusokról: 1-nél voltam kb 6 éve. Szemöldök és szempillafestés. Önkényesen igazítgatta a szemöldököm mindenféle kérés nélkül, majd felszámolta a díjat, miközben én csak festésre mentem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!