Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol helyezkedik el az ideális...

Hol helyezkedik el az ideális szemöldök?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy kb mennyi hely van a szem és a szemöldök között? Mennyi a "normális/megengedett", ami nincs túl felül és lent sem?

Képet is linkelhettek, előre is köszi!

2012. márc. 18. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem így néz ki :D kb nekem is ilyen :)))

2012. márc. 18. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:

csak azt a hibát ne kövesd el, hogy kiszeded az egész szemöldököd, és újra rajzolod... :O az kissé bizarr :/

:D

2012. márc. 18. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
általában a test felső nyolcadában elhelyezkedő, nyeles gömbszerű izé legfelső harmadának az alja-közepén, a nagy golyóban lévő két kis golyónak a belső zugaival egy vonalban.
2012. márc. 22. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az utolsó írta le a legjobban!=D

Nah de komolyra fordítva a szót, ez pl. függ a fejformádtól is.Nem biztos, hogy ami másnak jól áll, az Neked is jó lenne, mert lehet, hogy máshogyan helyezkednek el a szemeid, szélesebb-keskenyebb a fejed, illetve azt is figyelembe kell venni, hogy alapból, mennyi van lennt/fennt a szemöldököd, mert a természetes elhelyezkedést és formát egy kicsit mindig figyelembe kell venni alakítás során.

Ezek talán segíthetnek: [link]

[link]

És egy szemöldök sablonnal nagyon szépen ki tudod alakítani, én kipróbáltam és drámai a változás, de nagyon szép alakot tudsz vele formálni!Csak persze óvatosan vele, ezt is ki kell próbálni, hogy melyik forma áll jól(hosszabb-vékonyabb, rövidebb-vastagabb).

2012. márc. 23. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!