Khkhkgtjf kérdése:
Ez most micsoda?
Figyelt kérdés
2 hónapja már,hogy orr pct- szúrattam.Másnap a barátom csókolozás közben kitépte az orromból a korábban lőtt L alakú orvosi fém pcmet.Megijedtem..nem birtam rendesen vissza tenni mert kilógott a pc az orromból és nem akartam eröszakolni az orromba.Aztán vettem rá egy 1-2 hétre rozsdamentes pct ilyen bogyós végűt.Akkor kezdett el nőni egy dudor ami piros és gennyedzik még mindig!!!!! Aztán sokat olvastam utánna,és vettem egy ezüstöt hátha elmúlik a kezelések mellett.Betettem és nem múlt el.Kenegetem hydrogén peroxiddal,octenis sprayyal és semmi.Mindig eddig kivettem a pct lepucolni és kiszoktam nyomogatni a gennyet egy nap többször is majd vissza a pc.( Lehet nem tett neki jó a ki és becétel mert még friss lenne a seb?! ) Tegnal kivettem a pct és tetran kenőccsel kenegetem.Mi lehet ez?? Vadhús? Keloid?? Vissza tegyem a pct? Segítség!!!!2016. nov. 26. 09:57
1/1 anonim válasza:
Vissza ne tedd! Ha még mindig gennyedzik, akkor ott fertőzés lehet. Tessék elmenni orvodhoz, aki ad rá valamit, mielőtt a fertőzés szépen tovább terjed. Még az is lehet, hogy kapsz egy jó kis tetanusz szurit.
Nem is értem...meddig akarsz még kísérletezni magadon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!