A helyzet az hogy most vagyok 8.-as.Jövőre gimibe megyek.
Én nem vagyok az a sminkelós fajta,és nem is szeretnék úgy kinézni mint egy mű...va.Ahogy látom mostanra már szinte mindenki 2 cm vastag tússal,múszempillával,műkörömmel megy suliba.Szerintem a tanuláshoz nem kell sem müköröm sem szemhéjfesték,a vérvörös rúzsról nem is beszélve!
Nektek mi a véleményetek erről?
2016. nov. 23. 08:10
1/6 anonim válasza:
Nekem az véleményem, hogy nem mindegy, hogy mennyi az a smink (MÉRTÉK)
Én is sminkelek suliba, de az enyém az tipikus no makeup makeup:
Korrektor/vagy lehelletnyi alapozó a pirosságokra, pici púder fixálásként a problémás területekre. Szempillaspirál, nude ajkaimmal megeggyező színű rúzs.
17/L egyébként meg nem fognak kinézni azért, mert nem sminkelsz. Inkább azt nézik ki aki hatalmas füstös szemmekkel és vérvörös rúzzsal megy be
2016. nov. 23. 08:14
2/6 Berserker88 válasza:
Azért néznek ki mert nem a szürke átlaghoz tartozol, hanem mert van saját személyiséged? Amikor közép suliba jártam, az ilyeneket úgy küldtem el a bús p..sába, ha engem akartak piszkálni, ha valaki mást. Ne félj magad lenni, sokkal jobb ha egyéniség vagy mintha egy mainstream senki lennél. ;) 25/F
2016. nov. 23. 08:55
3/6 anonim válasza:
Lehet hogy ki fognak nézni e miatt, de kétlem. Én nem sminkeltem gimiben, (a maximum az a szempillaspirál volt) voltak még ilyen osztálytársnőim, egyikünket se ért egy rossz szó se. Idén érettségiztem szóval azt se lehet mondani hogy azért nem, mert régen volt. A közösségtől függ. Ha ki akarnak cikizni, akkor ha sminkelnél is ki tudnának, találnának rá más okot. Ha nem akarnak, akkor meg csak ezért nem fognak.
2016. nov. 23. 09:15
4/6 anonim válasza:
Nem fognak kinézni. Nem te vagy az egyelten ilyen lány.
2016. nov. 23. 09:18
5/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy emiatt kinéznének majd. Amiatt viszont igen, hogy már idejekorán ennyire ellenszenves és előítéletes vagy velük, gondolom nem vagy egy társasági ember. Az igaz, hogy a tanuláshoz nem kell semmi cicoma,de nem is hátráltat.
2016. nov. 23. 09:43
6/6 anonim válasza:
azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára. nem hiszem, hogy minden egyes 14 éves vérvörös ajkakkal meg műszempillával járna suliba.. senkit nem fog érdekelni, hogy sminkelsz-e. szerintem te többet foglalkozol velük, mint ők veled. nem a leggyengébb, ostobáknak való szakmunkásképzőbe kell menni és ha értelmes osztálytársaid vannak, tényleg senkit se fog érdekelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!