A gimiben fognak csúfolni a nevem miatt?
Valószínű, igen, mert egy ilyen név senkinek mellett sem fog elmenni szó nélkül, vagy ha nem is fognak csúfolni, akkor maximum csodálkoznak majd rajta, vagy érdekes lesz-e név hallatán, amúgy meg ha igen is akkor sem érdekeljen téged szerintem, mert ha esetleg csúfolnának is miatta, téged a neved miatt, ha látják, hogy evvel fel tudnak idegesíteni, akkor csakazért is még jobban fogják majd csinálni, mint ha mondjuk nem érdekel, akkor rgy idő után rájönnek, hogy hm hiába csúfolnak mivel nem érdekel téged, így majd nekik sem lesz értelme evvel foglalkozni, ha látják rajtad, hogy teljesen hidegen hagy!
Egyébként az is nagyban közre játszik, hogy milyen az az iskola milyen gyerekek járnak oda, normálisabb vagy gettósabb, nálunk nagyon gettós volt, mondjuk maga a város sem volt különb, ott pl garantált lett volna egy ilyen névért az ízekre szedés, én is oda jártam, és sokáig úgy emlegették, hogy az egyik legdurvább iskola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!