Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen legyek az új gimiben?

Milyen legyek az új gimiben?

Figyelt kérdés
Helló! Most fogok új gimibe menni, mert ugye felvételi van. Nem tudom milyen legyek, hogy viselkedjek. Adtok pár ötletet? 12/L

2016. ápr. 18. 16:16
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Én most 9.-be járok.én is úgy voltam vele,hogy huh nyár végére teljesen új személyiségnek kell lennem.mindig máshoz hasonlítottam magam,általába ismert emberekhez.azt akartam,hogy az új suliban mindenki szeressen és jó fejnek tartson majd..DE! rájöttem,hogy önmagunkat kell adni,a valódi énünket.ne akarjunk megváltozni.akikkel összebarátkozol majd úgyis elfogadnak olyannak,amilyen vagy.:) gólyatáborban úgyis megismerkedsz majd az osztálytársaiddal meg minden..:) ne változz meg,maradjon a meg a mostani személyiséged,külsőd (igen,én ezt is megváltoztattam) 15/l

2016. ápr. 18. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2016. máj. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!