Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy a gimiben...

Mit csináljak hogy a gimiben népszerű legyek?

Figyelt kérdés

Még ált.isk.-ba járok egy évig. Szóval most szeptemberben leszek 8.-os és hát a mostani sulimba szinte levegó vagyok, ha mégse akkor is csak negatívumok érnek.

L/jövőhét szerdán 14 :D

2010. jún. 29. 18:27
1 2
 1/16 anonim válasza:
36%
Gyerekvállalás? Hmmmmmm... Csináltasd fel magad, szülj egy gyereket, és máris mindenki rólad fog beszélni! ;D
2010. jún. 29. 18:38
 2/16 A kérdező kommentje:
Kamaszok témakörbe írtam csak vmiért átrakta ide. -.-
2010. jún. 29. 19:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Beszélgess mindenkivel, legyél kedves hozzájuk stb.
2010. jún. 29. 19:45
 4/16 A kérdező kommentje:
De miről beszéljek? O_o
2010. jún. 29. 19:59
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
legyél vagy ha nem vagy az,mutasd azt hogy életvidám vagy, magabiztos, és tudod mindenre a választ(nem szó szerint..),mutass érdeklődést mások iránt, ne éreztesd azt velük,hogy te visszahúzódó vagy,mert azt érezni fogják.Én amugy ezeket csináltam és elég népzserű lettem:) ja és ugy szerettek meg,hogy mindig nevettem,mosolyogtam, mindenkivel beszélgettem,mindenhol ott voltam,és 9.ben elég népszerű lettem igy.:)
2010. jún. 29. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Olvass, művelődj, lesz témád bőven.
2010. jún. 29. 20:29
 7/16 anonim válasza:

Ez jó kérdés :)

Nekem se ártana, ha egy kicsit népszerűbb lennék :S

De ezekre a tanácsokra odafigyeltem! Köszííí!! :D

2010. jún. 29. 21:17
 8/16 anonim ***** válasza:
29%
én amikor még középsuliba jártam, szinte minden nap be voltam szívva. arra emlékszem, hogy népszerű voltam, de semmi másra :D
2010. jún. 29. 22:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Előző: vagy legalább annyit szívtál h már nem tudtad h népszerű vagy -e... Nehéz ám rájönni néha hogy veled nevetnek vagy rajtad ;)

Kérdező: Add önmagad... annyi a lényeg h ne okoskodj :D ismerd el ha valaki jobban ért nálad valamilyen témához. Ha van valami ami fontos számodra (vmilyen téma) akkor tényleg érts hozzá ;) Legyél pimasz :D sohasem árt néha a legnagyobb arcokat oltani, csak óvatosan :D Ne legyél olyan tenyérbemászós-tapadós fajta. Hülyeség a népszerűségre törekedni, mert befordulsz majd ha nem adod magad... Max elismerést vívhatsz ki a sport-tanulási-ivási teljesítményeddel :D

2010. júl. 23. 14:55
 10/16 Dr. Megmondó válasza:

F.Pákó + GY + Lagzi L + H Péter... Ők népszerűek.

Te is az szeretnél lenni?

2010. júl. 23. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!