Mit csináljak hogy a gimiben népszerű legyek?
Még ált.isk.-ba járok egy évig. Szóval most szeptemberben leszek 8.-os és hát a mostani sulimba szinte levegó vagyok, ha mégse akkor is csak negatívumok érnek.
L/jövőhét szerdán 14 :D
Ez jó kérdés :)
Nekem se ártana, ha egy kicsit népszerűbb lennék :S
De ezekre a tanácsokra odafigyeltem! Köszííí!! :D
Előző: vagy legalább annyit szívtál h már nem tudtad h népszerű vagy -e... Nehéz ám rájönni néha hogy veled nevetnek vagy rajtad ;)
Kérdező: Add önmagad... annyi a lényeg h ne okoskodj :D ismerd el ha valaki jobban ért nálad valamilyen témához. Ha van valami ami fontos számodra (vmilyen téma) akkor tényleg érts hozzá ;) Legyél pimasz :D sohasem árt néha a legnagyobb arcokat oltani, csak óvatosan :D Ne legyél olyan tenyérbemászós-tapadós fajta. Hülyeség a népszerűségre törekedni, mert befordulsz majd ha nem adod magad... Max elismerést vívhatsz ki a sport-tanulási-ivási teljesítményeddel :D
F.Pákó + GY + Lagzi L + H Péter... Ők népszerűek.
Te is az szeretnél lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!