Népszerű emberkék! Ti hogyan csináljátok, hogy olyan sokan szeretnek titeket?
Figyelt kérdés
Nehogy félre értsetek,én nem irigykedem rájuk,még csak népszerű se akarok lenni,már nem!:)csupán érdekel,hogy mit tesztek azért,hogy népszerűek legyetek,sokan ismerjenek,kedveljenek..ecetera...
:)
2011. aug. 24. 21:57
1/12 anonim válasza:
Önbizalom kérdése az egész. De amúgy meg rossz kategória, tezsvííír.
2/12 anonim válasza:
elsödleges: vonzo fizikum: mozgás, hang, mimika.
másodlagos: vonzo személyiség
5/12 A kérdező kommentje:
Kifejtenétek ezeket bővebben?
Az önbizalommal nem értek teljesen egyet,ugyanis van egy ismerősöm,aki gyönyörű,okos,kedves,népszerű,mégsincs húú de sok önbizalma.
2011. aug. 24. 21:59
6/12 anonim válasza:
piás gyerek akin mindenki röhög
7/12 anonim válasza:
Mindenhol ottvannak, eljárnak mindenhova, rengeteg emberrel ismerkednek meg. Egyébként a népszerű embereket nem mindenki szereti.
8/12 anonim válasza:
ha fiú vagy b*ssz seggbe egy kecskét ha lány feküdj le egy lóval és tedd fel a netre nálam bevált :D
9/12 anonim válasza:
Mindig add magad ennyi egyébként sem lehet mindenkinek megfelelni. Én pl : imádok nevetni meg nevetetni is tudok és így nyilván akiknk ez fekszik azokkörében népszerű vagyok márpedig nevetn imindenki szeret ;) ego az kell mert ha nem hiszel magadban akkor másktól se várd , hogy higyenek benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!