Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek tetszik a helix piercing?

Kinek tetszik a helix piercing?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok:)
2010. ápr. 28. 17:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, csak már mindenkinek ilyenje van ezért nem csináltatnék
2010. máj. 1. 08:02
 12/26 anonim ***** válasza:

Nekem van =)

És fölötte is van még egy:)

2010. máj. 1. 12:28
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem is úgy van mint az előttem válaszolónak. :)

(Pöttyel)

2010. máj. 1. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:
nem rossz, de szerintem a Tragus szebb:)
2010. máj. 4. 19:24
 15/26 anonim válasza:

nekem tragusom van

[link]

:) de én is most szeretnék egy helix-et :)

2010. máj. 4. 22:36
 16/26 anonim válasza:
Juj ez biztos fáj! :S Egyébként nem rossz.
2010. máj. 9. 23:19
 17/26 anonim válasza:
Nekem is van tragus (az volt az első) és helix is. A tragussal semmi gondom nem volt, pillanatok alatt meggyógyult, viszont a helix-szel még mindig szívok, eltört a porc és be van dagadva, de attól függetlenül imádom! :) Ja és mindkettőben kis köves van. Csak olyat hordok, mert abban tudok aludni! :)
2010. máj. 18. 14:05
 18/26 A kérdező kommentje:

Szia utolsó válaszoló!:)

És neked szúrták, vagy lőtték? Mert én szúratni szeretném, viszont 5000 ft... Annyit azért sajnálok érte kiadni.:S

Kozmetikus megcsinálja olcsóbban, de az meg lövi. És a lövéstől törhet el könnyebben a porc:S

Tehát neked lőtték?

2010. máj. 18. 19:11
 19/26 anonim válasza:
100%
A tragust szúrták, a helixet lőtték, de NEHOGY LÖVESS!!! Én szúrást kértem, a srác "félre hallotta" és belőtte. Fél év alatt most kezd lemenni róla a gyulladás, de egy hatalmas kitüremkedés van hátul a fülemen - kitört a porc -. Amit sajnos csak sebész tudna rendbe rakni elég borsos áron. Szóval eszedbe ne jusson lövetni. A szúrás gyorsabban gyógyul és nem okoz ekkora traumát a szövetekben.
2010. jún. 4. 14:41
 20/26 anonim ***** válasza:

Huhh..én is válaszoltam márm hogy tetszik, de nem tudom melyik voltam én.:D

Na szóval: Nekem lőtték kozmetikusnál,kb 6 éve,később többet is,és nem lett olyan nagy baja mint azt írta valaki.

Pár napig kicsit pirosabb volt,duzzadtam,érzékenyebb, de aztán helyreállt...ennyi. Ez kb egy hétbe ha beletelt. Azóta is minden rendben. :)

Ja és én kenegettem, kaptam rá valami kenőcsöt, meg valami fújos sprayt.

Forgatni is kell!! és megfelelő fülbevalóval kell lövetni. Orvosi fémmel azt hiszem.

Ennyi az egész.

2010. jún. 4. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!