Melyik piercing tetszik és milyened van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 16:51
1/19 anonim válasza:
2/19 anonim válasza:
Csak nyelvpc-m van. Szerettem volna anno még az ajkamba, de akkora divat lett,hogy most már nem kell. Ok,a nyelvpc is divat, de legalább nem látszik,csak ha én akarom. Mellesleg a szakmám miatt nem lyuggathatom ki magam, mert hogy nézne ki, egy agyonlőtt ápolónő?:)
3/19 anonim válasza:
nekem a szemöldökömben van és tavasszal akarok majd a nyelvembe is:D de ez is nagyon bejön: [link]
19/L
4/19 anonim válasza:
[link] ---> ilyenem van 2oldalt, és 1 még az orroman. Hamarosan lesz a mellkasomban is remélem. Utána meg szeretnék cheek-pc-t is. :D
5/19 anonim válasza:
17:16
Azért ez már sok..szerintem undorító is. Főleg mellkasba.
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
tetszik.az szám fölött,és alatt,de csak a nyelvemben van
8/19 anonim válasza:
Nekem csak a fülemben van több...De nagyon tetszik orrba,és köldökbe:)
Lány voltamXD
9/19 anonim válasza:
Nekem van az alsó ajkamban, jobb oldalt, meg egy fültágító, meg a bal fülemben fennt egy, meg középen egy sima.
Volt még az orromban, az alsó ajkamban középen, meg volt még egy fültágítóm a másik fülemben, csak az a fülcimpám kettészakadt, mert mohó voltam:( Így elég viccesen néz ki az a fülem:)
23/L
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!