Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megengedik a boltban hogy...

Megengedik a boltban hogy kipróbáljam az alapozót?

Figyelt kérdés
Rossmannban szeretnék vásárolni alapozót és hát nem tudom, hogy furcsán néznének-e, ha én ott kenegetném a fejemet😂

2016. nov. 6. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ezért van a teszter! :D
2016. nov. 6. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy tesztert használtam, és rámszólt az a bunkó fsz. Aztán magyaráztam neki hogy használatra fejlesztették ki. Használd a tesztert nyugodtan, azért van, én csak pont kifogtam ezt a semmit nem tudó bácsit, de ha beolvasol neki behúzza fülét farkát.
2016. nov. 6. 16:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat😀
2016. nov. 6. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Ott a teszter mindenképp HASZNÁLD! Ha már pénzt költessz valamire, nem árt ha tudod használni is.. Nem Rossmann kaliberű helyeken nem hogy megengedik, segítenek is. Nem kell az egész fejed vele levakolni, elég egy kis csík a nyakad felett az állad vonalába hogy lásd passzol-e a szín. Javaslom, ha első ránézésre jónak tűnik is menj ki az utcára és nézd meg természetes fényben is, ugyanis sajnos a drogériás világítás kritikán aluli..Csak olyanra költsd a pénzed,amit valóban el is tudsz használni, így nem fog a kukában kikötni vagy megkíméled magad a tudattól, hogy a francba ezzel a narancssárga valamivel kell az arcodon létezned :)
2016. nov. 6. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Tesztert lehet használni, azért van. Én mindig kipróbálom elsőnek azt amit megveszek. 15/L
2016. nov. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!