Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kipróbáljam a szemöldökigazítá...

Kipróbáljam a szemöldökigazítást a kozmetikusnál?

Figyelt kérdés
Viszonylag vastag, bozontos szemöldököm van, itthon próbáltam formára szedni, de nem igazán sikerült, pedig utánanéztem, hogyan kell. Egy ideje nem szedem, szóval elég hülyén néz ki, elmenjek kozmetikushoz, ő tudni fogja, mit hogy kell csinálni, vagy nekem kell megmondani, mit szeretnék? Mert őszintén szólva nem tudom, hogy állna a legjobban.
2013. aug. 21. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
kozmetikus jól meg fogja csinálni. ne aggódj jó lesz
2013. aug. 21. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem minden kozmetikus dolgozik ugyanugy, es van hasonlo izlese. Ettol fuggetlenul meg mindig jobban jarsz, ha elmesz, es kiprobalod. Neki lesz egy elkepzelese arrol, hogy mi allna neked jol, hiszen ez a munkaja.
2013. aug. 21. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
biztos, hogy tudni fogja mit kezdjen vele, nyugodtan menj el hozzá
2013. aug. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!