Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jó a szemöldök pc? Nagyon...

Jó a szemöldök pc? Nagyon fáj? Hol csinálják olcson, de megbizhatoan?

Figyelt kérdés

Anyu végre beleegyezett abb hogy szemöldök pc-m legyen, de 1 kiscit izgulok:P lenne pár kérdésem

Hol van Bp-en olcso de megbizható pc-es.

Mennyire fáj

kicsit problémás a böröm(pattanás, ekcéma) nagyobb az esélye h kilöködik a pc

mivel kenjem utána

előre is köszönöm

2008. okt. 4. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Személyes véleményem szerint szerintem nagyon csúnya, én még nem láttam olyan embert akinek jól állt volna. Köldökbe, vagy orrba sokkal jobban mutat, bár ez sem mindenkinek.

Betadinnal, babakrémmel kell utánna kenegetni.

Állítólag annyira nem fáj, hiszem csak a bőrt lyukasztják át.

2008. okt. 5. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm nemrég mesélte, hogy neki rengeteg baja volt vele, így csak pár hónapig volt neki. Alvás közben beleakadt ebbe-abba, aztán dőlt belőle a vér, meg eleinte durván be volt gyulladva. Meg ha az onnan valahogy kiszakad, akkor szép lyuk marad a szemöldöködnél. Inkább máshova csináltass szerintem :S
2008. okt. 5. 02:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem fáj szemöldökbe egyáltalán....Köldökbe viszont igen. Miután betették kb. 2hétig kenned kell, aztán minden ok. De nekem közbe is szép volt:)
2008. okt. 5. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és aki berakja, ő majd ad neked valamit, amivel kenned kell!
2008. okt. 5. 08:41
 5/5 anonim válasza:

Szia! Én pár hónapja csináltattam piercinget a szemöldökömbe és féltem is eléggé hogy hogy fogja bírni a bőröm mert nekem is ekcémám van (a fülbevalótól pl 2óra után begyullad a fülem...) de érdekes módon a piercinggel semmi bajom nem volt eddig. Fontos mondjuk hogy orvosi acélból csináltasd ami drágább 1-2 ezer Ft-tal viszont megéri.

Maga a szúrás őszintén szólva eléggé fájt, utána kb 3órán keresztül fájt a fejem, meg szédelegtem, viszont másnap reggel felkeltem és az égvilágon semmi bajom nem volt.

Mondjuk ez csak az én tapasztalatom és valszeg ez emberfüggő de sztem egyáltalán nem gázos a dolog :)

soksikert hozzá:)

2008. nov. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!