Jó a szemöldök pc? Nagyon fáj? Hol csinálják olcson, de megbizhatoan?
Anyu végre beleegyezett abb hogy szemöldök pc-m legyen, de 1 kiscit izgulok:P lenne pár kérdésem
Hol van Bp-en olcso de megbizható pc-es.
Mennyire fáj
kicsit problémás a böröm(pattanás, ekcéma) nagyobb az esélye h kilöködik a pc
mivel kenjem utána
előre is köszönöm
Személyes véleményem szerint szerintem nagyon csúnya, én még nem láttam olyan embert akinek jól állt volna. Köldökbe, vagy orrba sokkal jobban mutat, bár ez sem mindenkinek.
Betadinnal, babakrémmel kell utánna kenegetni.
Állítólag annyira nem fáj, hiszem csak a bőrt lyukasztják át.
Szia! Én pár hónapja csináltattam piercinget a szemöldökömbe és féltem is eléggé hogy hogy fogja bírni a bőröm mert nekem is ekcémám van (a fülbevalótól pl 2óra után begyullad a fülem...) de érdekes módon a piercinggel semmi bajom nem volt eddig. Fontos mondjuk hogy orvosi acélból csináltasd ami drágább 1-2 ezer Ft-tal viszont megéri.
Maga a szúrás őszintén szólva eléggé fájt, utána kb 3órán keresztül fájt a fejem, meg szédelegtem, viszont másnap reggel felkeltem és az égvilágon semmi bajom nem volt.
Mondjuk ez csak az én tapasztalatom és valszeg ez emberfüggő de sztem egyáltalán nem gázos a dolog :)
soksikert hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!