Milyen sminktermékeket ajánlottok a szemöldökformázáshoz?
Nézegettem a neten termékeket. De nem tudom melyiktől lesz tényleg szép a szemöldök.
Esetleg elég a ceruza ehhez?
22L
Ez eléggé egyéni, függ attól, hogy milyen sűrű, milyen vastag a szemöldököd, stb.
Ha nagyon hiányos, nagyon vékony, vagy elégedetlen vagy a formájával, akkor pomádét vagy szemöldökceruzát használj (fontos, hogy ne szemcerkát, mert az sokkal puhább, ezáltal sokkal könnyebben kenődik). Ha a formájával, vastagságával elégedett vagy, és csak helyenként van 1-2 hiányosság, akkor valamilyen szemöldökport tudok ajánlani. Ha nagyjából mindennel elégedett vagy, csak fixálni szeretnéd a szálakat), akkor pedig szemöldökzselét használj (ezt kiegészítésnek használhatod az előbb említett szemöldökformázókkal együtt is).
Én amúgy szemöldökceruza-szemöldökzselé kombinációt használok, viszont mostanában elkezdtem nézegetni a pomádékat is, eddig a MAC, ABH, és a NYX változatával szimpatizálok, majd eldől, melyiket veszem meg.
Juj köszönöm szépen!:)
Formájával nem vagyok megelégedve, meg van ahol hiányos kicsit. Nem feltűnő, de engem zavar. A porokat nézegettem. Ment a zöld!
Nagyon jó tippeket adtatok!
Amint lesz időm megnézem ezeket a termékeket a boltokban!
Köszönöm!
Anastasia Beverlyhills dipbrow pomade 😊 Beautybay.com-rol tudsz rendelni😊
Olcsobb arkategoriaban Rimmel brow this way duo(gel+por) vagy essence eyebroe stylist set 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!