Hol lehet venni replika sminktermékeket? Lancome, MAc stb.
nem is amiatt, hogy felvágjak, hogy nekem 'eredetim' van :D csak sok lánynál látom, hogy árulnak replika cuccokat fb csoportokban, és fel is tüntetik, hogy hamis, de irreális áron akarják eladni (pl. mac replika rúzs 5ezerért. wtf? 2-3 ezerrel több az eredeti, akkor már annyiért inkább az. :D)
persze nem mondják el, hogy hol szerzik be, nyilván, megveszik párszáz-ért, és eladják pér ezerét.. :)
szóval nem tudja valaki esetleg, hogy hol lehet beszerezni? tudom, sok kamu sminktermékkel megjárja az ember, de nagyon sok esetben hallottam olyat, hogy apróságokat eltekintve olyan, mint az eredeti (pl a rúzs nem 8 órán át tart ki, csak 2-3 ,de amúgy ugyan az az illat, állag, minden, mint az eredetinek).
köszönöm! :)
Nagy sz*rt az ebay-en.
Ezeket aliexpressen nyomatjak. Beirod h good quality lipstick es maris ad ki mindenfelet. Ugyanezt megcsinalod mas termeken pl szemhelypuderen, detto kiad egymillio hamisitottat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!