Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon gagyi ez a Rolex replika?

Nagyon gagyi ez a Rolex replika?

Figyelt kérdés

Ezt szeretném rendelni, de én nem igazán értek a replikákhoz, ti mit mondtok erről?

Link: [link]

2016. febr. 22. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokan szeretik az egyszerű szépséget, illeni fog hozzád.
2016. febr. 22. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:

A rövid válasz: replikát soha.

A hosszú válasz pedig:

Vannak dolgok, amikből az ember nem vesz utángyártott márkát. Tipikusan idetartozik a számítógép, az autó vagy az óra. Tegyük fel, hogy vennél egy olyan autót, ami mondjuk Volkswagen replika. Nem szívesen ülnél bele, ugye? Mint ahogy nem szívesen hord az ember Abibas ruhát sem.

A helyzet az, hogy az óra sok mindent kifejez. Ma már ez az egyetlen ékszer (ez inkább férfiakra vonatkozik). De attól még egy replika óra nem kelt jó benyomást rólad. A Rolex órák jellemzően nagyon drágák, millió forintos tételek. Az ismerőseid tudják, hogy nincs pénzed ilyen árú órára (amivel semmi gond nincs önmagában - nekem sincs), és egyből tudni fogják, hogy amit hordasz: az replika. Ezzel nem fogsz senkiben jó benyomást kelteni.

Ehhez még hozzá jön, hogy a Rolex az márkanév, egy Rolex órára garancia van, de akármelyik márkás órára is. Erre az órára semmi garancia sincs. Nem tudhatod, hogyan és meddig fog működni.

Ráadásul nem egy olcsó óra, rendesen megkérik az árát ahhoz képest, hogy replika. Én azt javasolnám akkor, hogy inkább e helyett nézz használtan egy márkás órát (persze kicsit szerényebb márkában gondolkozz, mint egy Rolex), és vedd meg azt.

2016. febr. 22. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kinézik belőled, hogy van pénzed 10M forintos órát hordani? Mert akkor nem ciki megvenned a fenti valamit.....

Najó, de, akkor is ciki.

2016. febr. 26. 01:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon gagyi, rengeteg hiba van rajta.
2016. febr. 28. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Már előttem leírták hogy miért nem illik hamis órát vásárolni.

Annyit még hozzátennék, hogy az óra minősége kb. attól függ, hogy Cseng apónak milyen napja volt a kínai rabszolgafarmon. Ha éppen jó kedvében volt akkor egész kulturált minőségű óra, pár évet elfut. Ha a főnők beszólt neki akkor pontatlan lesz vagy rövid távon tönkremegy. Ha bal lábbal kelt fel akkor kb. 1 hét múlva atomjaira fog hullani az óra.

2016. márc. 9. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!