Hogy ha sok pénzetek lenne akkor drága sminktermékeket vennétek csak pl. MAC, Estée Lauder? Akkor nem vennétek ilyen alsó kategóriás termékeket mint pl. Catrice?
Hm.... ez jó kérdés...
Rendszeresen olvasom a Krémmániát és nekem az jött le, hogy pl a 10000 Ft-os szempillaspirál semmit nem csinál, míg a 800 Ft-os Lovely gyönyörű pillákat.
Szóval nem mindig éri meg... Így én nem venném meg a drágákat csak azért, mert van lóvém. :) A MAC rúzsokat kipróbálnám, meg vennék drága szemhéjfesték palettát, meg lehet, h alapozót.
De nekem a sárga Lovely-nél jobb spirálom nem volt, lakkban is a Moyra vezet és korrektorban a Catrice tégelyese. Szóval ezeket nem cserélném le.
Nem tudom, a Catrice-nek van 2-3 olyan terméke, amit nagyon szeretek, és évek óta újraveszem őket, elég nehezen mondok le a kedvencekről, úgyhogy max kipróbálnám a drágábbakat, de ha nem jobbak, vagy egyenesen rosszabbak pl az olcsóbb árkategóriás termékektől, akkor fölösleges drágát venni.
Egyébként szerintem vannak termékek, amikre fölösleges sokat költeni. Ilyen pl a szempillaspirál, az 3-6 hónap múlva úgyis megromlik, ki lehet dobni, tök mindegy, mennyi van benne.
Lol, neked mániád h mindig ilyeneket kérdezgetsz?
Nem feltétlen vennék csak drága termékeket. A Lovely szempillaspirált pl nem váltanám le, viszont szivesen kipróbálnék high end alapozokat, korrektorokat és valószínűleg drágább ecseteket is vennék.
Van elég pénzem, de nem veszek olyan terméket amit állatokon tesztelnek.
Na meg sminkeltek már párszor Mac termékekkel, az alapozó rémesen maszkos volt, alig fedett... akkor miért is jobb ez mint egy olcsó? Azok is épp ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!