Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jó, ha egy nő sminkeli...

Miért jó, ha egy nő sminkeli magát, amikor a férfiak anélkül is szépek?

Figyelt kérdés
Nagyon bosszant! Minek kell? Én lány vagyok és nagyon letör, hogy mindenhol azt látom, hogy sminkelnek a nők, így jelentéktelennek érzem magam és nagyon rosszul esik, hogy csinálják, pedig én nem akarom csinálni.
2016. okt. 18. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz sminkelni, nem kell. A férfiak meg általában sem sminkben, sem smink nélkül nem szépek, inkább jóképűek. Én szeretek sminkelni, nekem nem nyűg. Szerencsére neked nem kötelező :)
2016. okt. 18. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Te nem lattal meg csunya ferfit? Keves pasiban is, akit szepnek mondanek. Tudod, "a ferfinak csak egy fokkal kell szebbnek lenni az ordognel" :)
2016. okt. 18. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy mások sminkelnek, neked miért lenne kötelező?

Ha nem akarod, ne csináld. Én speciel szempillaspirál és szemceruza nélkül csúnyának érzem magam. Nem sok smink, nekem mégis sokat számít.

Férfiak szépek? Hát, azért erről más véleményem van. Egyrészt genetika (és női szemmel szubjektív dolog) hogy egy férfi jól néz-e ki, de aki tényleg olyan mintha egy címlapról lépett volna ki, sokat tesz azért. Attól hogy nem használnak sminktermékeket, még borotválkoznak, tisztíthatják az arcukat stb

2016. okt. 18. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
hogy te milyen megkeseredett, savanyú ember lehetsz. mi az, hogy BOSSZANT meg LETÖR, hogy mások sminkelnek?? ennél bosszantóbb és elszomorítóbb dolgot remélem, nem tapasztalsz soha. ja, hogy te ettől jelentéktelennek érzed magad? lol. igazából csak irigy vagy ezek szerint. vagy elkezdesz sminkelni rendbe szeded az önértékelésed és nem attól érzed magad semminek, hogy egy idegen nő fel mert tenni egy rúzst. nehogymár az én hibám legyen, ha te sza rul érzed magad. én szeretek sminkelni, szebb leszek tőle, igényesebbnek érzem magam, és nagy ívben le.. hogy ehhez mások mit szólnak.
2016. okt. 18. 19:21
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Miért kellene, hogy egy egyszerű reggeli rutinnak bármi köze legyen a férfiakhoz? Vagy ép hozzád? Ki nem sz-rja le a férfiakat, ha sminkelni akarok, akkor sminkelek. A te kisebbésgi komplexuod se nagyon hat meg. Nem azért sminkelünk, hogy kifejezetten veled b-sszunk ki. Én elhiszem, hogy nagy a társadalmi nyomás, de azért ennyire nem kell a mártírt játszani.
2016. okt. 19. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem sminkelek. Fiú ismerőseim sminkelnek. Csak a fiatalabbak, a 20 körüliek. Mikor feltetted a kérdést, akkor kezdett divattá válni.
2019. febr. 15. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!