Mi a véleményetek arrol ha egy pasi sminkeli magat?
Atyaisten.
Ne, ne sminkelje magát egy pasi. Baromi gusztustalanul hangzik. :D
Jujjjjj
Ha egy pattanást el akar fedni egy kis alapozóval, az még okés.
Vagy, ha ki van igazítva a szemöldöke, hogy ne legyenek kósza szálak pl. a kettő között, az is okés. De ha még ki is húzza, hát az nagyon fura.
"ha a pipere cuccaid nem férnek el egy szappantartónyi helyen akkor meleg vagy."
ősi bölcsesség férfiaknak
Hát, én oda meg vissza voltam Brandon Flowers-ért és Brian Molko-ért, még ma is.
A egyenlőség híve vagyok, nem csak nekem van jogom szebbnek mutatnom magam. Nekem ettől nem kevesebb egy férfi, sőt. Legalább nem birkamacsó.
Bizony, a színészek sem sminkelik magukat, oan naon macsókák.
És képzeld, kérdező, amint az alapozó az arcodhoz ér, a fiúkhoz fogsz vonzódni.
Ne hallgass a sok csököttagyú magyar görényre.
Hát, a barátom piperecuccai minimum annyi helyet foglalnak, mint az enyémek, és ez nem ciki. Az a ciki, ha valaki ápolatlan. Persze, neki azért kell ennyi dolog, mert nagy szakálla van, és azt rendesen kell ápolni. Ma már az ápoltság is férfiatlan? Ez ugyanaz, mint, hogy a nők nem pukiznak.
De a kérdésre válaszolva, amíg nem látszik, addig nekem belefér. Pattanásos arcra unokatesóm volt barátja is tett alapozót. Mondjuk a szemöldök már lehet feltűnő lenne. De ha nem bánod, hogy látszik, hogy van rajtad, akkor hajrá. Elég messze van ennyi smink a drag queen-ségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!