Férfiak, nektek mi a véleményetek arról, ha egy nő sminkeli magát?
nem tetszik, jobban tetszik a természetes arc, a legszebb "smink" a mosolya legyen :) és ha akarja hordja mindig, hisz a mosolygós lányok a legszebbek :)
23F
Bocsi, hogy lányként válaszolok!
Én csak a fellépéseimre szoktam sminkelni, és oda erősebben, de a barátom mindig mondja, hogy százszor szebb vagyok természetesen, smink nélkül.
A sminket a fiúk nem szeretik mert nem természetes, sokszor ellentétes hatást ér el mint amire szánták és mert olyan mintha át akarnának verni, de tény ami tény, a smink azért létezik mert olyanná tesz valakit amilyenné akarjuk (esetünkben szebbé).
-Szerintem ami szép és ami jó akár minden napra, az a szempillaspirál és a körömlakk (ha érdekel akkor majd privátban részletezem)
-A körömlakk CSAK a kézen néz ki jól (ez azt jelenti hogy a lábon kifejezetten RONDA) az is csak akkor ha szépen van festve (ill. maximum akkor a lábon ha nagyon szép nagy a lábköröm és szépen ki van festve)
-A rúzst és minden egyéb szájra kenhető dolgot csak ritkán vagy alaklomkor (én pl. egyszer sem csókolom meg a barátnőm amíg ilyen van a száján (kivéve alkalmon) mert elrontja az élményt + ad egy olyan rossz érést hogy én most nem a barátnőm száját érzem hanem egy sza**t és még rúzsos is leszek tőle :/
-(fontos) Lehet hogy csak én de szerintem több férfi is utálja az alapozót, az arcpírt, a szemöldök kihúzást és a műszempillát úgyhogy azokat SOHA
Szerintem ezek a szabályok amiket mindenképp be kell tartani ha tetszeni akar egy nő a férfiaknak ami pedig többi dolgot illeti (nem tudom vannak-e még fontosabbak de) feleslegesek
F/17 (örülnék némi visszajelzésnek)
:)
17 éves csipszarként elég nagy a pofád, hogy felnőtt nőknek tanácsokat osztogatsz.
A pasik többsége a nude sminket észre sem veszi. Én se szólok be neki, ő se nekem.
nos, én negyvenéves nő vagyok, a férfiak nagy többsége egy szolid sminkre lazán azt hiszi, hogy semmi smink sincs a lányon.
nyilván egy címlapfotózásos, színházas, erőteljesebbet észrevesznek, de azt meg nem sokan szoktak használni a hétköznapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!