A kopasz férfiak miért olyan hanyagok?
Nem tudom, de eros altalanositasnak tunik egyebkent a megallapitasod. Egyebkent is, mire erted, hogy hanyagok? Munkaval kapcsolatban, vagy sajat kulsejuket illetoen? mindegyikre tudok ellenpeldat, meg olyat is, ami igazolja a te allitasod.
mi mondattja ezt veled?
"A kopasz férfiak miért olyan hanyagok?"
Engem is zavar, hogy mindig olyan kócosak.
Az én párom is kopasz. 20 éves korára annyira megritkult a haja,hogy jobbnak látta ha nullásra nyírja. Neki nagyon jól áll,nekem meg a kopaszok tetszenek. Abszolút nem hanyag férfi. Szereti a rendet és a tisztaságot. Ha valami elromlik,addig csinálja amíg meg nem javítja,stb... Nem igénytelen az ő kopaszsága,az a pici ritka haj ami még hátul maradt neki,ahhoz nem lehetne hajpótlást rakatni. Parókát meg nem fog viselni.
Nőknél van egy bizonyos PCOS betegség, akkor nagyon csúnyán meg tud ritkulni a haj. A hajpótlás is egy ördögi kör. Ha hozzácsatolják a természetes hajadhoz,képes megritkítani azt.
Nővérem csak cicababáskodni akart,10 éve hord póthajat. Ki is ritkult tőle a sajátja. Most sirathatja...
Hódi Pamelának is már szemmel láthatóan ritkul a haja,ahogy a fényképein láttam.
Parókát viselni macerás lehet. Örülj a saját hajadnak,ne szólj meg másokat.
Csak pár dolgot nem értek.
Mi köze a kopaszságnak a hanyagsághoz?
Mi köze a kopaszságnak a tunyasághoz?
Mi köze a kopaszságnak a lerobbantsághoz?
Mert szerintem k..vára de semmi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!