Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemhéjpudert mindenki pulover...

Szemhéjpudert mindenki pulover szerint választ?

Figyelt kérdés

Zöld szemem van, de nem tudom sokszor zöldre festeni.Megvettem a szép zöldszinű szeszeruzát is.

De talán a lila jobb lett volna.

2010. ápr. 25. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:

hát egy zöld szinű szemhéj elég érdekesen nézne ki egy teljesen piros ruházathoz :)

de nem a kabáthoz kell passzolnia. Hanem ami alatta van :) vagy lehet úgyis megoldani, hogymindkettőhöz jó legyen

2010. ápr. 25. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:

én általában a hajam/bőröm/szemem színéhez festem magam. Ősz típusba tartozom, tehát a földszínek (barnák, bézsek, terrakották, arany, korall stb.) színeket használom. Így bármit felveszek, jól néz ki, ezzel a módszerrel nem lehet melléfogni.

Ha valami nagyon extravagáns ruha van rajtam,vagy olyan a kedvem, akkor a sminkemet is úgy csinálom, ilyenkor bátran használok lilákat, szürkét, feketét, zöldet stb.

30/N

2010. ápr. 25. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Neked a lila ehheza szemszínhez tényleg jobban állna, sőt
2010. ápr. 25. 21:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt is használok leggyakrabban, de most felvettem fehér pulcsit és zöld ceruzát ki is probáltam.
2010. ápr. 26. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!