Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet kapni olaj alapú...

Hol lehet kapni olaj alapú szemhéjpúdert?

Figyelt kérdés

Eddig DM-ben néztem, de ott csak 5 ml-es kiszerelésben volt, ráadásul kék színben. Nekem fekete kell és nagyobb kiszerelésben. :)

Szóval, hol lehet még kapni? Márka? Ár? Kiszerelés?

2011. aug. 9. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Az milyen? A púder por állagú szokott lenni :)
2011. aug. 11. 15:40
 2/7 A kérdező kommentje:

nem tudom lefényképezni a sajátomat, de pl. ebben a videóban 00:38-kor mutatja a nő, 01:09-kor pedig használja is:

http://www.youtube.com/watch?v=SIs_9Gv-MgM

2011. aug. 11. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Lancome Ink Artliner, Gel Liner

Ezeket mondja a videóban. Nos ez nem olaj alapú festék lesz, hanem gél állagú szemhéjtus. Bármelyik drogériában találsz ilyet, de ha ugyanilyen kell, akkor a Douglasben vagy a Marionnaudban találsz Lancome sminkeket. Sokan az Essence-t dicsérik, az azt hiszem egy ezres sincs.

2011. aug. 12. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja hogy nagyobb kiszerelés kell :) Azt nem tudom, talán ilyen sminkes webshopokban nézz körül.
2011. aug. 12. 11:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :) Sajnos én nem értettem, mit mond a videóban... xd
2011. aug. 12. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Igen, csodálkoztam is, mert sminkbu.zi vagyok, de sosem hallottam ilyenről:) Amúgy szerintem ne vegyél egyszerre nagyobb kiszerelést, bár nem tudom mire kell, én csak szemkihúzásra használom, de nagyon hamar beszárad..
2011. aug. 13. 15:32
 7/7 A kérdező kommentje:
furán hangzik, de a testünket akartuk kikenni vele, mert egy Black Veil Brides találkozóra mentem volna és ott sminkeltek volna ki úgy, mint az együttes tagjait. de rájöttem, hogy rosszul mondták, nem szemhéjtus kell, vagy mi, mert a tagok Mehront használnak, ami színpadi testfesték és a színészek használják. :) az kapható ugye akkora kiszerelésben, amennyi elég a testre.
2011. aug. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!