Lányok! Hogy érzitek magatokat, amikor láttok egy nem kisminkelt lányt és össze se lehet veletek hasonlítani, annyival szebb?
En leszoktam a sminkelesrol, de erzekenyebb napjaimon (lsd. Mensi:D) meg ha egy kisminkelt lanyt is latok, aki nagyon szep, akkor sirva tudnek fakadni, hogy en miert vagyok egy zsak krumpli :D
De attol nem atkozom el meg basztatom, csak elkonyvelem minden rossz indulat nelkul, hogy a fenebe milyen szep :D
Amugy en ugy szeretnem tudni, hogy hogy latnak masok
Hiaba a kep, tukor stb csak nem ugy latjuk magunkat, mint masok szerintem :)
Én bizony nem sminkelem magam, talán szökőévente 1x
Nem mondanák meg rólam, hogy nincs rajtam!
Néha bizony látom is, hogy az ízléstelen vagy túlzásba vitt festéknél biztosan jobb választás a természetesség!
Én nem sminkelek, ezért megfordítottam a kérdést, hogy mi van, ha egy szép, sminkelt lány jön velem szembe.
Semmi nincs. Nem szoktam ezen agyalni, hogy ki mennyivel szebb vagy nem szebb nálam. A szépség úgyis szubjektív, a páromnak meg így tetszem, szóval mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!