Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barátnőmnek szeretnék ezüstgyű...

Barátnőmnek szeretnék ezüstgyűrűt venni de nem tudom az ujjméretét, anélkül is megvehetem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 20:15
 1/9 Plaga ***** válasza:
Biztos ami biztos, vágd le az ujját. Vaaagy kérdezd meg milyen az ujjmérete :D
2010. ápr. 25. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha van más gyűrűje, esetleg nem hordja akkor elkobozhatod :) (bár lehet pont azért nem hordja, mert nem jó rá)

vagy nézd meg mekkora gyűrűt hord, és próbáld fel az egyik ujjadra, de komolyan és jegyezd meg melyikre volt jó a gyűrű :)

Nekem ezt csinálta exem, és eltalálta a méretet :)

2010. ápr. 25. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha van esetleg az ujján gyűrű, kérd el, nézd meg melyik ujjadra jó..és akkor már tudod, hogy mekkora kell! Persze ezt ne olyan feltűnően, hogy add ide hagy nézzem már meg mi az ujjméreted :)...hanem kicsit álcázva!
2010. ápr. 25. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de elszúrtam kicsit...a héten kell megvennem és a héten addig nem találkozunk, így gyűrűt se tudok próbálni:S se semmit, szóval nem tudom mi lesz.
2010. ápr. 26. 06:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi az hogy KELL??? EZT NEM ÉRTEM...
2010. ápr. 26. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:

gondolom már lebeszélte, hogy elmegy gyűrűt próbáltatni az ujjára, mitudom én... én még nem csináltattam pasinak :)

am is, ha kell gyűrűt venni, az tök szép dolog, csak ne járjatok úgy mitn mi... :)

am még egy alternatíva, hogy valamelyik barátnőjétől megkérdezed a gyűrű méretét, persze a barinők általában nem bírják nem elmondani a másiknak, szóval... :)

nem tudok más ötletet, találd fel magad :) elvégre a meglepetést úgy kell megtervezni, hogy senki ne sejtsen semmit, ahhoz meg kicsit kreatívnak és önállónak kell lenni.

sok szerencsét!

2010. ápr. 26. 20:01
 7/9 A kérdező kommentje:
KELL mert a ballagás most pénteken lesz:D Probléma megoldva...könyvet vettem:P köszi azért asegítségeket
2010. ápr. 26. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Na :D:D

ezen most szakadtam... ha nincs gyűrű jó lesz a könyv is :D

és miylen könyvet kapott? :) vagyis kap? :P

2010. ápr. 27. 15:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Faludy György:D
2010. máj. 3. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!