Barátnőmnek szeretnék ezüstgyűrűt venni de nem tudom az ujjméretét, anélkül is megvehetem?
Ha van más gyűrűje, esetleg nem hordja akkor elkobozhatod :) (bár lehet pont azért nem hordja, mert nem jó rá)
vagy nézd meg mekkora gyűrűt hord, és próbáld fel az egyik ujjadra, de komolyan és jegyezd meg melyikre volt jó a gyűrű :)
Nekem ezt csinálta exem, és eltalálta a méretet :)
gondolom már lebeszélte, hogy elmegy gyűrűt próbáltatni az ujjára, mitudom én... én még nem csináltattam pasinak :)
am is, ha kell gyűrűt venni, az tök szép dolog, csak ne járjatok úgy mitn mi... :)
am még egy alternatíva, hogy valamelyik barátnőjétől megkérdezed a gyűrű méretét, persze a barinők általában nem bírják nem elmondani a másiknak, szóval... :)
nem tudok más ötletet, találd fel magad :) elvégre a meglepetést úgy kell megtervezni, hogy senki ne sejtsen semmit, ahhoz meg kicsit kreatívnak és önállónak kell lenni.
sok szerencsét!
Na :D:D
ezen most szakadtam... ha nincs gyűrű jó lesz a könyv is :D
és miylen könyvet kapott? :) vagyis kap? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!