Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért rondábban azok smink...

Miért rondábban azok smink nélkül akik állandóan sminkelnek, mint akik soha?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 18:27
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Mert sminkelve szokod meg az arcukat, ami termeszetesen javit rajtuk. Az meg, hogy csak a ronda lanyok sminkelnek hulyeseg. Es nem mindenki azert sminkel, mert rondanak gondolja magat. En nem gondolom magam rondanak smink nelkul, egyszeruen csak jobban erzem magam tole, magabiztosabb vagyok. Es szeretek is sminkelni. Az meg, hogy vki rondabb lesz kisminkelve lehetseges. Ha valami borzalmasan ocsmany smink van rajta. Felteszem a kerdezo is ettol szenved, es feltekeny a szep sminku lanyokra :D.

Egy szepen elkeszitett smink mindenkin csak javit.

Van aki smink nelkul is olyan szep, mint egy sminkelt lany, de meg ot is tudja meg jobban szepiteni egy jol elkeszitett smink.

2016. okt. 6. 19:48
 12/19 anonim válasza:
9%
Mart az a "szürke kisegér" valakinek a legszebb lány lesz valamikor és ha másnak akarná kiadni magát, mint amilyen valójában lehet, hogy nem találkozna azzal aki igazán úgy tudná szeretni ahogy van! Nagyon sok lányt ismerek akik nagyon szépek lennének természetesen, smink néljül, a saját hajszínnel, mégis festik a hajukat és sminkelik magukat, hátha tetszeni fognak olyanoknak akik egyáltalán nem hozzájuk valók. Óriási probléma ez ma a lányoknál hogy a média és a trend diktálja nekik hogyan nézzenek ki pusztán a marketing miatt... vegyél minél több kozmetikai szert sőtt a legdrágábbakat hogy azért az arcod se menjen tönkre vedd meg a legdivatosabb legszebb ruhákat és nézz ki úgy mint a nagy plakátokon az anorexiás tönkretett életű kihasznált modellek. Rengeteg pszihés problémát okoz és szerintem ez ma a leggyakoribb lelki betegség a fiatalok körében! Természetesen nem arról beszélek, hogy igénytelennek kell lenni! Nagyon fontos a testápolás és az izléses öltözködés, az hogy nem szabad elhízni mert egészségtelen erre mind oda kell figyelni, sportolni kell foglalkozni a testünkel, hanem arról, hogy a lányok nagy része sajnos olyan mintát lát amit nagyon nem kéne követni. Persze most ezt erősen kikerekítettem a lányokra mert az eredeti kérdés a sminkelésről szól, de a fiúknál is ugyan ez a helyzet csak nálunk másképp. (23F)
2016. okt. 8. 12:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Nincs hatékonyabb,és tartósabb,a boldog szívnél,amely szeretetet,kevességet sugároz.

Ez nem zárja el arcunk pólusait,megölve annak élő sejtjeit!

2016. okt. 11. 01:19
 14/19 anonim ***** válasza:
9%

Jav.

Nincs hatékonyabb,és tartósabb smink,a boldog szívnél,amely szeretetet,kevességet sugároz.

Ez nem zárja el arcunk pólusait,megölve annak élő sejtjeit!Ébredéskor is hat belülről.

2016. okt. 11. 01:20
 15/19 anonim ***** válasza:
21%

Nekem is van olyan ismerősöm aki nagyon csúnya smink nélkül...Én ritkán sminkelem magam,akkor sem nagyon,nem mondom azt sem hogy én világszépe vagyok,de ő...

Szerintem az hogy hozzászokunk a sminkelt látványukhoz,plusz ő szerintem szép lány lehetne,csak a sok smink valamilyen szinten tönkretette a bőrét...

2016. okt. 12. 21:40
 16/19 anonim ***** válasza:
a dohányzás, a szoli, a napozás, az egészségtelen ételek és gagyi kozmetikumok és/vagy az arcápolás hiánya tetszik tönkre a bőrt, nem a smink.
2016. okt. 13. 12:02
 17/19 Pannika36 válasza:
10%
Azert mert aki folyamatosan sminkeli magad annak egy ido utan az arcbore ugymond tonkre megy.rancosabb lesz nem lesznek mar olyan veszesek az arc izmai stb.:
2016. okt. 19. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Pannika, ezt vezesd már le tudományosan.

Kérdező, ez nem így van. Megszokod.

Példa: nézd meg a lányokat a Pretty Little Liars sorozatban. Erős sminkek. Ha meglátnád őket smink nélkül, másnak látod őket.

De az ellenkezője is igaz. The Walking Dead, ahol csak színezett hidratálót meg ajakbalzsamot használnak. Mikor látom őket sminkben, mindig azt nézem, hogy a természetes mennyivel jobb lenne nekik.

Az még mindig érdekel, hogy mire alapozod ezt a feltételezést.

2016. okt. 19. 19:09
 19/19 anonim ***** válasza:
#17-es, te ritka ostoba vagy. remélem, a 36 nem az életkorodat jelöli. mi köze a sminknek az arcizmokhoz?? úristen. még a bőr se lesz tőle csúnyább. miért élnek ilyen buta emberek??
2016. okt. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!