Miért rondábban azok smink nélkül akik állandóan sminkelnek, mint akik soha?
Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 18:27
1/19 anonim válasza:
Ez egy elég nagy általánosítás,de értem mi a kérdés. Akik gyakrabban sminkelnek azoknak az arcát egy idő után ebben a feljavított változatban jegyezzük meg. Akik nem sminkelnek azoknál a natúr szépségúk vagy nem szépségük érvényesül nincs mihez viszonyítani.
2/19 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy rondábbak lennének, csak megszoktad, hogy mindig szebbek. Mert a sminkkel, ha jól van elkészítve, sokat lehet szépíteni/fiatalítani az arcon.
3/19 A kérdező kommentje:
#2 Ez pont így nem igaz, ahogy leírtad. Én képtelen vagyok szépnek látni a sminkelt lányokat, inkább csak másak, de köze nincs a szépséghez. Viszont anélkül konkrétan azt tudom mondani a legtöbbről, hogy sajnos ronda.
2016. okt. 4. 18:46
4/19 anonim válasza:
nem rondábbak, csak megszokás kérdése.
5/19 anonim válasza:
sminkelő lányokat sminkkel szokja meg az ember. az hogy neked sminkkel köze nincs a szépséghez egy nőnek, az az egyéni problémád.
6/19 anonim válasza:
Az sminkel aki ronda h eltakarja
7/19 anonim válasza:
#6 miért fórumozik az, aki ilyen hülye?
8/19 FRICZY válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy aki rendszeresen sminkeli magát, annak esetleg lehet-e olyan hatása, hogy károsítja annyira a bőrt, hogy egy idő után az tényleg jelentős "csúnyulást" okozhat.
Szerintem igen, de nem értek hozzá, mivel férfi vagyok, nem sminkelem magam, párom meg szerencsére nem sminkeli magát, úgy szép nekem ahogy van. :)
9/19 anonim válasza:
Ha valaki mindig sminkel, mikor látod smink nélkül?
A smink nem rontja az arcbőr minőségét, ha este lemosod és ápolod a bőröd. De ez a sminknélküliségre is igaz. A napi koszt is le kell mosni, hidratálni kell.
10/19 anonim válasza:
ezt a hülyeséget el kéne már felejteni, hogy a sminktől csúnya lesz a bőr. az igénytelenségtől és a rosszul megválasztott termékektől lesz csúnya. ahogy az előző is írja, este lemosod rendesen és kész. egyébként van néhány olyan rusnya szürke kisegér lány, akiket igazán nem értek, hogy legalább egy kis minimál sminkkel miért nem próbálják magukat a csúnya kategóriából a tűrhetőbe feltornászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!