Mennyire fáj az ha átszúrják az ínyfékemet?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék ínyfék piercinget, kíváncsi volnék, hogy mennyire fáj:P és ez extrém piercingnek számít? csak az ár miatt:D2010. ápr. 24. 17:38
1/8 anonim válasza:
ettöl nem leszel menőbb...szerintem nem fáj, mert vékony és gyorsan csinálják de könnyen elszakadhat az ígyféked szóval akkor gáz van. nem éri meg..de mindegy..falrahányt borsó amit én (mi) mondunk.
2/8 A kérdező kommentje:
pontosan.
jah h ha teccik akkor az azt jelenti h menőbb akarok lenni..oks(Y);D
2010. ápr. 25. 11:53
3/8 anonim válasza:
én csak mondom, hogy vigyázz és gondold meg. Rakd sebességbe az agyad mielött elindítod a lábad a piercinges felé:D
első voltam.
4/8 anonim válasza:
Nekem volt ott piercingem .. magamnak szúrtam mert olyan okostojás voltam :D nekem nem fájt.. :)
5/8 A kérdező kommentje:
és mi történt?:D vagy csak ráuntál?:)
2010. ápr. 27. 22:14
6/8 anonim válasza:
utolsó vagyok! Megvolt egy ideig,csak mindig begyulladt nem győztem kenegetni és kivettem..:D + még párszor kiis esett a golyszli :DD
7/8 anonim válasza:
Branül tűvel kell csinálni és gyorsan átszúrni. Mi úgy csináltuk és nem is éreztem:D 14/L
8/8 A kérdező kommentje:
ki a f**sz irogat az én nevemben?:|||
2011. okt. 6. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!