Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj az ha átszúrják...

Mennyire fáj az ha átszúrják az ínyfékemet?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék ínyfék piercinget, kíváncsi volnék, hogy mennyire fáj:P és ez extrém piercingnek számít? csak az ár miatt:D
2010. ápr. 24. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
ettöl nem leszel menőbb...szerintem nem fáj, mert vékony és gyorsan csinálják de könnyen elszakadhat az ígyféked szóval akkor gáz van. nem éri meg..de mindegy..falrahányt borsó amit én (mi) mondunk.
2010. ápr. 24. 21:44
 2/8 A kérdező kommentje:

pontosan.

jah h ha teccik akkor az azt jelenti h menőbb akarok lenni..oks(Y);D

2010. ápr. 25. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:

én csak mondom, hogy vigyázz és gondold meg. Rakd sebességbe az agyad mielött elindítod a lábad a piercinges felé:D

első voltam.

2010. ápr. 25. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt ott piercingem .. magamnak szúrtam mert olyan okostojás voltam :D nekem nem fájt.. :)
2010. ápr. 26. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:
és mi történt?:D vagy csak ráuntál?:)
2010. ápr. 27. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! Megvolt egy ideig,csak mindig begyulladt nem győztem kenegetni és kivettem..:D + még párszor kiis esett a golyszli :DD
2010. máj. 2. 21:14
 7/8 anonim válasza:
Branül tűvel kell csinálni és gyorsan átszúrni. Mi úgy csináltuk és nem is éreztem:D 14/L
2011. okt. 3. 21:16
 8/8 A kérdező kommentje:
ki a f**sz irogat az én nevemben?:|||
2011. okt. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!