Fál az ajakpiercingnél, ha átszúrják tűvel?
Igen!!!Nekem fagyasztóspray-vel szúrták,és éreztem,ahogy átmegy a bőröm rétegein.Kb. mintha egy májat szúrnál át tűvel,csak neked fáj.:D Utána én rosszul is lettem,mert leesett a vércukorszintem,szédültem,alig hallottam,furán láttam,fájt a hasam (bár az nem amiatt volt...),szóval minden bajom volt!De a piercer tök rendes volt,adott vizet,szőlőcukrot,anya vett nekem kólát meg kürtöskalácsot és rendbe jöttem.Ez ma történt!:)
Még mindig nem tudom megszokni (fél 2-kor rakták be)...Szendvicset ettem ebédre meg retket,még a szendvicset is darabjaira kellett bontani,hogy meg tudjam enni.Annyira feldagatt,hogy már ki is töltötte a "gyógypiercing" szárát...
Na de a lényeg:igen,nekem fájt eléggé,pedig jó (és drága) szalonba mentem,ahol kedvesek is voltak meg minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!