Nagyon fáj mikor átszurják?
Szerintem lényegtelen. Ha akarod megcsináltatod, ha meg ennyire parázol a fájdalomtól akkor nem is akarod igazán.
Szerintem ne hisztizz ilyesmin, mert kiröhögnek majd a szalonban ahol csináltatnád. Inkább most gondold meg magad.
nekem a medusa nem nagyon fájt. érzéstelenítő nélkül szúrattam mert nem akartam hogy negyed órán át egy értelmes szót se bírjak kinyögni csak a nyálam csorogjon. szóval ez egyénfüggő nagyon, kinek milyen a fájdalomküszöbe.
de igazából már picit idegesítőek ezek a nagyon fáj az ilyen piercing meg az olyan tetoválás meg hasonló kérdések. van belőlük annyi, hogy már dunát lehet vele rekeszteni. használhatnátok a keresőt néha. és megérthetnétek már egyszer s mindenkorra, hogy mind a piercingekre mind a tetoválásokra érvényes, hogy teljesen egyénfüggő kinek hol mennyire fáj. van aki agyonszurkáltatja magát és élvezi is, van aki meg majd belepusztul egy piercingbe is. vagy legalábbis ezt képzeli be magának. szóval hogy neked mennyire fog fájni, ez csak tőled és a te testedtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!