Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mik a tapasztalatok a színes...

Mik a tapasztalatok a színes kontaktlencsékkel kapcsolatban? Melyik cégben bízhatok meg?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ugye nem mindegy milyen kell, mert nem mind jó a szemedre. Dioptriás kell? Milyen szín? Mekkora görbületben? Átmérő? Fedő vagy kiemelő?

Johnson & Johnson Acuvue 2 Colours nagyon jófajta, kényelmes, szép színek. Meg a Ciba Vision lencsék is hasonlóan jók.

2010. ápr. 24. 15:50
 2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mekkora a szemem, és mennyire görbe, csak azt tudom h zöldet és elfedőt szeretnék a barna szememre:D nem dioptriás a szemem.
2010. ápr. 24. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
kérdező: vettél lencsét? én tegnap rendelte CIBA visions-t. még nem tudom milyen. ugyanazt akarom, amit te. zöld és fedő. barna a szemem. kíváncsi leszek.
2010. jún. 17. 13:04
 4/5 A kérdező kommentje:
énis kiváncsi leszek:) örülnék ha megirnád az eredményt:D
2010. jún. 17. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
kaptam valakitől mailt, úgyhogy ide megírom, mi a helyzet. látszik a lencse, és szép, csupán az a baj vele, hogy ritkán hordom, mert pár óra múlva sokkal kényelmetlenebb, mint azt én gondoltam. nehezen viselem hosszú távon. szóval, be kell ismernem, hogy nem az a dolog, ami minden nap használható reggeltől estig. legalábbis nekem nem működik.
2010. júl. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!