Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kiszakadt a karika a fülemből,...

LASFASF kérdése:

Kiszakadt a karika a fülemből, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csáó, kan vagyok, és van/volt egy karika a fülemben, ami nemrég kiszakadt véletlen. Szerencsére nem okozott sérülést, legalábbis nem nagyot, mivel kikapcsolódott, és úgy esett ki. Picit vérzett, de már le van fertőtlenítve. Vissza rakhatom? Mert félek, hogy elfertőződik, vagy valami.
2010. ápr. 24. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
nem is tudtam, hogy kutyáknak is raknak be fülbevalót...
2010. ápr. 24. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:

kan? szóval állat vagy?

na mindegy, nekem is tépődött már ki vagy milliószor így és mindig visszatettem, semmi baj nem lesz.

2010. ápr. 24. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaja, szerbiában van egy ékszerész, aki kutyák fülét is kifúrja... Nem semmi, ugye??:)
2010. ápr. 24. 13:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, visszaraktam, persze előtte lepucoltam, lefertőtlenítettem, nem fájt, és most sem fáj, köszi a válaszokat, főleg a 2.-at ;)))
2010. ápr. 24. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
tedd vissza, fertőtleníts, semmi bajod nemlesz
2010. ápr. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!