Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Help! Hogy vegyem ki a patkót...

Help! Hogy vegyem ki a patkót a fülemből?

Figyelt kérdés

Kb. 4 éve raktam be, olyan patkó aminek a két végén csavaros gömb van. Úgy rá van húzva hogy nem tudom lecsavarni egyiket se, se puszta kézzel, se zsepivel, semmivel! Egyik ismerősöm is így járt ő csípőfogóval szedte le magáról de én biztos nem engedem hogy éles tárgy a fülemnél legyen.... mit tegyek mégis, segítsetek, megakarok szabadulni tőle :(

23L

2010. márc. 12. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Háát, elmehetsz piercingeshez, ő eleve ilyen anyggal dolgozik, ha más nem, a csípőfogó biztosan segít.
2010. márc. 12. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyesmit vagy például az ujjra rászorult gyűrűt a baleseti sebészeten szokták leoperálni, de ez eléggé riasztó.

Menj el piercingeshez, bármilyen ékszerészhez, ők szakszerűen és óvatosan eltávolítják. :)

2010. márc. 12. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
piercinges kiszedi neked:) vagy kérd meg vmeik barátnődöt, hogy csípőfogóval óvatosan szedje ki.
2010. márc. 13. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Képzeljétek el magától leesett a gömb éjszaka. Hihetetlen hogy napokon át szenvedtem vele és meg se mozdult, alvás közben meg elengedte magát. Megkönnyebbültem :)
2010. márc. 14. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!