Bőrhibás az arcom, púdert használok, de mit tegyek?
17 éves vagyok, inkább pattanásaim vannak, az államon egy pici pattanás heg, és piros foltos az arcom. Nagyon nem szeretem amúgy a természetes arcomat, nemtudom miért ilyen, de nem szép:(((
Nem rakok sokat, hanem csak mindenhova. :) És a többiek azt mondták nem észrevehető.:)
Értem, mennyibe kerül?:)
első vagyok!
értem, köszi, hogy leírtad!:)
Nekem van miss sporty so clear púderem, ami antibakteriális hatású, csökkenti a pattanások kialakulási esélyét, megköti a felesleges olajat a bőrön, megakadályozza a bőr kifényesedését, miközben ápolja azt!És természetesen nem tartalmaz olajat!Tehát matt, szép fedést biztosít az arcnak, miközben jót tesz a problémás bőrnek!Ez is úgy 1200 Ft körül van..bár akciósan vettem..nem emlékszek pontosan az eredeti ára mennyi volt, de max. 2000 Ft körül van!
Nekem az nagyon bevált!Ajánlom neked!:)
Amúgy voltál már bőrgyógyásznál?Mert esetleg ír fel rá valamilyen gyógyszert..fél-1 évig szedte ismerősöm, és gyönyörű lett az arca, ahhoz képest amilyen volt..:) vagy Aknesol(1200 Ft körül)..nem tudom mennyire ismered!?
Sok sikert kívánok!:)
vegyél pattanás letávolitó folyadékot. meg egy nyugtató arckrémet. és akor nem kell mindig kimázolni magad.. mert szép lesz a böröd..
meg midnen reggel mos nagyon hideg vizzel arcot. és esküszöm jobb lesz.:P
Bőrápolásra nekem az vált be a legjobban, hogy a lemosóm és a tonikom is alkoholmentes, a krém, amit használok, pedig kombinált bőrre való (vegyes: Normál és zsíros egy-két helyen). Az alkoholos tonikok csak jobban begyullasztják a pattikat...szerintem felejtsd el.
Használj olyan alapozót, ami erre a bőrtípusra ajánlott (Manhattan, Clearskin, Miss Sporty, Essence), illetve a hozzá adott/ajánlott alapozót. Ezek árban mind olyan 1000-2000 Ft. között mozognak. A bőrhibák eltüntetéséhez pedig használj korrektort. (én szeretem az Essence ecsetes korrektorait, mert nagyon jól fednek)-600 FT.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
Bőrgyógyásznál még sose voltam, de szerintem elfogok menni, ha tényleg nem fog hatni semmi...:) Miss sporty púdered milyen csomagolásban van? Kék a doboza vagy ilyen világos zöld? Tartós? :)
Pattanás legtávolító folyadék. Milyet? Te mit használsz?:) Neutrogén termékek között láttam ilyesmit...
Rendben:) A Clean&Clear tartalmaz alkoholt?
Igen, a Miss Sportys púder sötétkék színű műanyag dobozkában van.
Én a Garnier szőlős lemosóját és tonikját használom. Nem próbáltam még a Neutrogena-t, de biztos az is jó lehet, ha nincs benne alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!