Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bőrhibás az arcom, púdert...

Bőrhibás az arcom, púdert használok, de mit tegyek?

Figyelt kérdés
Púdert használok, bárhova megyek, mivel sokkal szebb lesz az arcom. Viszont (!) ha lemosom akkor látom a csunya arcom, és mit tegyek ha barátom lesz és meglát anélkül? Olyan kínos lenne, meg ha strandra megyek. Valami segítség elkéne :(((((
2010. ápr. 23. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
a bőrhibát mire érted?pattanás, mitesszer, hegek,foltok??? És hány éves vagy??Légyszíves kicsit konkrétabban:) köszönöm!
2010. ápr. 23. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
eddig kiló számra magadra kented a púdert? ne legyen rajtad több centis púder :D az ronda, ha elüt a nyak szinétől. Fogadd el magad, senki sem tökéletes.Valakinek úgyis megtetszel és nem a púder miatt fog szeretni. Majd ha ott alszol náulk úgyis fog reggel látni és hidd el szépnek fog találni. Max.egy kis púder nem a világ, de ne használj túl sokat
2010. ápr. 23. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
A VICHY DERMABLEND alapozója kifejezetten maszkhatású, korrekciós. Ezzel tüntetik el az égéseket, hegeket, aknékat stb. Viszont ez az alapozó nem pattanásos bőrre készült, hanem a fentiekben említett bőrhibákra.
2010. ápr. 23. 15:46
 4/9 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok, inkább pattanásaim vannak, az államon egy pici pattanás heg, és piros foltos az arcom. Nagyon nem szeretem amúgy a természetes arcomat, nemtudom miért ilyen, de nem szép:(((

Nem rakok sokat, hanem csak mindenhova. :) És a többiek azt mondták nem észrevehető.:)

Értem, mennyibe kerül?:)

2010. ápr. 23. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok!

értem, köszi, hogy leírtad!:)

Nekem van miss sporty so clear púderem, ami antibakteriális hatású, csökkenti a pattanások kialakulási esélyét, megköti a felesleges olajat a bőrön, megakadályozza a bőr kifényesedését, miközben ápolja azt!És természetesen nem tartalmaz olajat!Tehát matt, szép fedést biztosít az arcnak, miközben jót tesz a problémás bőrnek!Ez is úgy 1200 Ft körül van..bár akciósan vettem..nem emlékszek pontosan az eredeti ára mennyi volt, de max. 2000 Ft körül van!

Nekem az nagyon bevált!Ajánlom neked!:)

Amúgy voltál már bőrgyógyásznál?Mert esetleg ír fel rá valamilyen gyógyszert..fél-1 évig szedte ismerősöm, és gyönyörű lett az arca, ahhoz képest amilyen volt..:) vagy Aknesol(1200 Ft körül)..nem tudom mennyire ismered!?

Sok sikert kívánok!:)

2010. ápr. 23. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:

vegyél pattanás letávolitó folyadékot. meg egy nyugtató arckrémet. és akor nem kell mindig kimázolni magad.. mert szép lesz a böröd..

meg midnen reggel mos nagyon hideg vizzel arcot. és esküszöm jobb lesz.:P

2010. ápr. 23. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Bőrápolásra nekem az vált be a legjobban, hogy a lemosóm és a tonikom is alkoholmentes, a krém, amit használok, pedig kombinált bőrre való (vegyes: Normál és zsíros egy-két helyen). Az alkoholos tonikok csak jobban begyullasztják a pattikat...szerintem felejtsd el.

Használj olyan alapozót, ami erre a bőrtípusra ajánlott (Manhattan, Clearskin, Miss Sporty, Essence), illetve a hozzá adott/ajánlott alapozót. Ezek árban mind olyan 1000-2000 Ft. között mozognak. A bőrhibák eltüntetéséhez pedig használj korrektort. (én szeretem az Essence ecsetes korrektorait, mert nagyon jól fednek)-600 FT.

2010. ápr. 24. 11:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!

Bőrgyógyásznál még sose voltam, de szerintem elfogok menni, ha tényleg nem fog hatni semmi...:) Miss sporty púdered milyen csomagolásban van? Kék a doboza vagy ilyen világos zöld? Tartós? :)

Pattanás legtávolító folyadék. Milyet? Te mit használsz?:) Neutrogén termékek között láttam ilyesmit...

Rendben:) A Clean&Clear tartalmaz alkoholt?

2010. ápr. 25. 10:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, a Miss Sportys púder sötétkék színű műanyag dobozkában van.

Én a Garnier szőlős lemosóját és tonikját használom. Nem próbáltam még a Neutrogena-t, de biztos az is jó lehet, ha nincs benne alkohol.

2010. ápr. 29. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!