Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem szeretik, ha egy...

Miért nem szeretik, ha egy gyerek festi a körmét?

Figyelt kérdés
Ha egy gyerek (12-14 éves kb) kifesti a körmét, akkor sokan azzal jönnek, hogy ne fesse, mert ő még gyerek. De egy felnőtt is azért festi, mert jól néz ki.. Akkor egy gyerek miért nem festhetné ki ugyan ezért? Miért baj, ha nem felnőtt még? Ezt nem bírom megérteni..
2016. szept. 8. 15:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez hülyeség, én engedném suliba. Nem attól fog csökkenni a gyerek IQ-ja vagy nem attól lesz valaki ordas k.va, hogy némi lakk van a körmén.

Amúgy én is így szoktam le a körömrágásról, lakkal.

2016. szept. 30. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Én már egy ideje rendszeresen festem, tavaly még szóltak a tanárok, de mostmár nem. (7.-es vagyok) Sőt, az egyik, eggyel alattam járó lánynak 5. óta van műkörme, és arra se mondtak semmit... Nem tudom, te hányadikos vagy, meg h milyen a sulid, de szerintem valami halvány, átlátszós színre nyugodtan kifestheted, azt lehet még észre se veszik. Amúgy én sem tudom, h mi a bajuk vele. Oké, hogy élénk színeket ne, meg mittudomén (nálunk csak az van a szabályzatban, h hosszú és/vagy élénkszínű körmünk nem lehet), de az azért túlzás, hogy egyáltalán nem engedik.
2016. szept. 30. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!