Mert mondjuk jól esik neki? :D A smink jó móka, sokan szeretnek sminkelni puszta szórakozásból, sőt, többen, mint szükségből. Hagyd, hadd csináljon mindenki a fejével, amit akar. Foglalkozz a saját arcoddal.
2016. szept. 2. 09:55
12/18 A kérdező kommentje:
Miért jön mindenki azzal, hogy "beleszólok mások dolgába", amikor szimplán csak kíváncsiságból kérdezek valamit? :'D
2016. szept. 2. 17:15
13/18 anonim válasza:
Mert ez nem kíváncsiság. Egyéni preferencia.
2016. szept. 2. 18:21
14/18 A kérdező kommentje:
De, ez kíváncsiság. Ki mit gondol, ki mit érez a témával kapcsolatban. Erre vagyok kíváncsi.
Egyébként meg ha már az egyéni szabadságról van szó, akkor nekem is pont ugyanannyi jogom van föltenni ezt a kérdést, a nélkül, hogy bárki leszólna/beleszólna a dolgomba. Megjegyzem, én nem szóltam le a lányt. Elfogadom a negatív válaszokat, de nem kell engem úgy beállítani, mint akinek nincs élete, és ezért állandóan más dolgával foglalkozik.
Elég sok ilyen sminkes videó, és vonalzóval húzott szemöldök folyik a csapból akaratom ellenére ahhoz, hogy egyszer késztetést érezzek, és megkérdezzem a véleményeket. Ezzel nem szólok bele senki dolgába.
2016. szept. 2. 18:52
15/18 anonim válasza:
Pedig igencsak úgy hangzik, mintha nem lenne életed. Más életével kapcsolatban nem kíváncsinak kell lenni, hanem elfogadni. Ha kíváncsi vagyok, a fekete lyukakról olvasok, nem mások sminkelési szokásain filozofálok, hogy mit miért csinál.
2016. szept. 2. 19:11
16/18 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne életem attól, mert a manapság divatba jött sminkelési szokásról kérdezek? Nyilván nem ez az a dolog, amire a legjobban kíváncsi vagyok, de a kérdést nem nagy erőfeszítés feltenni, és az ember egyszerre ezer meg ezer féle kisebb-nagyobb jelentőségű dologra lehet kíváncsi. Ez nem azt jelenti, hogy nincs élete. Manapság mindenkire rámondják ezt, aki egy másik emberrel kapcsolatban mondani, vagy kérdezni merészel valamit. :'D
2016. szept. 2. 19:38
17/18 anonim válasza:
Ebben semmi kíváncsiság nem volt, eleve passzív agresszív stílusban tetted fel az egész kérdést. A te saját negatív véleményeddel egyetértő válaszokat vártál.
2016. szept. 3. 10:49
18/18 A kérdező kommentje:
Nem. Nem csak azt vártam. Nehogy már te akard megmondani, hogy én mit vártam, és mire nem vagyok/vagyok kíváncsi. Ezt csak én tudhatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!