De ezen a nőn előtte is volt smink. o.O bírom, hogy minden ilyen sminkelős videós tökéletesnek állítja be magát. A kedvencem az volt, mikor full komplett alapozó+korrektorra felvitte valamelyik a mitesszer eltávolító kencét....miért(?):D
2016. szept. 1. 17:11
3/18 anonim válasza:
A videó legelején nincs rajta smink. Amúgy meg azért rak magára ennyit, mert neki jólesik és szeret sminkelni, különböző termékeket, színeket kipróbálni. Lehet hogy valakinek ez felfoghatatlan, de a sminkelés sokaknak ugyanolyan hobbi mint másoknak a sport, rajzolás stb.
2016. szept. 1. 18:05
4/18 anonim válasza:
Mert így érzi jól magát, szeret sminkelni. Amúgy ha nem tetszik, akkor ne csináld, ne nézz ilyeneket, de más döntéseibe ne szólj bele.
2016. szept. 1. 18:16
5/18 anonim válasza:
Azért mert a sminkelés az ő hobbyja, szeret játszani a szinekkel és szeretia végeredményt.
A smink mégszebbé teszi és ő ezt ki is használja:)
2016. szept. 1. 18:20
6/18 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Aki aknés, az tök mindegy mit csinál, akár sminkel, akár nem, a 3D-s pattanásokat nem tudja eltüntetni.
A véleményem az, hogy a lánynak eléggé androgün arca van, fiúnak is simán nézném. (Ha transznemű, nem akartam megbántani, mert akármiként azonosítja magát, gyönyörű.)
2016. szept. 1. 19:41
7/18 anonim válasza:
Már nem azért de ő nem szebbé teszi magát hanem elronditja az eleve szép arcát. Szerintem ez már túlzás hogy ennyi sminket rak magára egy nő.
2016. szept. 1. 19:54
8/18 anonim válasza:
Szerinted. Lehet, hogy szerintem is. És? Az ő arca. Nincs kontrollod felette. Innen választhatsz, hogy idegeskedsz rajta, vagy elfogadod.
2016. szept. 1. 20:03
9/18 A kérdező kommentje:
Hogy a félreértéseket elkerüljük:
1. Senkinek nem akarok beleszólni a döntéseibe. Pusztán kíváncsiság.
2. Nem idegeskedem rajta. Pusztán kíváncsiság.
2016. szept. 1. 21:42
10/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen arcokat vágni egy sminkvideó közben... Amikor megmutatja a termékeket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!