Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan aki rendelt Kylie...

Van olyan aki rendelt Kylie Jenner Lipkit-et? Mik a tapasztalatok? Mennyibe kerül összesen? Megéri? Melyiket vettétek?

Figyelt kérdés

#Kylie Jenner #Kylie Lipkit
2016. aug. 26. 16:30
 1/4 anonim válasza:
100%
Csak annyit mondok, hogyha rendelsz, CSAKIS az eredeti kyliecosmetics-es oldalról rendelj - ne ebay, ne amazon, mert én nagyon csúnyán megjártam vele, ismerőseim szintúgy. Az összes kamu volt.
2016. aug. 26. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
1db lip kit szállítással együtt 12 ezer forint. 1 rúzs ceruza nélkül "csak" 8800ft. Döntsd el te hogy megéri-e neked ennyit kiadni érte. Ha annyira tetszik egy szín hogy feltétlenül be akarod szerezni, akkor megéri. De amúgy colourpop-ot lehet rendelni feleannyiért, nagy a színválaszték a minőség meg ugyanaz mert ők gyártyák a Kylie rúzsokat is. Vagy ha annyira nem fontos a minőség vagy a szín, csak a csomagolás miatt kell vagy mert menő, rendelj aliexpressről replikát 300ft-ért.
2016. aug. 26. 18:15
 3/4 anonim válasza:
100%

A nevet veszed meg ennyiért, nem a magát a terméket. Ha tényleg csak azért kell, hogy csinálj egy beállított képet instára, akkor felesleges. Pár hónap és lecseng az egész, és sokkal hasznosabb dolgokra is fordíthatod azt a pénzt, amit arra költenél.

Viszont aliexpressről NE rendelj!! Attól konkrétan összeragadnak az ajkaid, ami nem pont a legvonzóbb szempont egy rúzsnál, ha minimum 5 másodperc, mire széttudod szedni az ajkaidat.

2016. szept. 3. 17:13
 4/4 anonim válasza:
Azt tény ,hogy valamelyik hamisítvány elég ragacsos,de szerintem akkor is felesleges ezreket kiadni egy rúzsra. Én ebayeset használok.
2016. okt. 6. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!