Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megérik az árukat a Kylie...

Megérik az árukat a Kylie Jenner sminktermékek?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta gondolkozom, hogy rendeljek a webshop-ból, de nem tudom megérik e azt a 30 dollárt amit elkérnek értük. YouTube-on néztem eddig róluk videókat és ott többségében pozitív vélemények vannak, de máshol meg olyanokat hallok, hogy a szájfények például félig üresek.

Van itt olyan aki rendelt már, és ha igen milyen tapasztalatai vannak?

2016. aug. 17. 14:06
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem rendeltem, de youtube-os reviewk és az összetevő lista alapján nem éri meg, főleg, hogy felszámolják a vámot meg a szállítást is.

A colorpop rúzsokat ugyanabban a gyárban gyártják kb ugyanazokból az összetevőkből áll, és jóval olcsóbb, és nem kell órákat várni, hogy megrendeld.

2016. aug. 17. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg és a minőségük sem valami jó.
2016. aug. 17. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:

80$ = kb. 8232 Ft

Nem,nagyon nem éri meg.

Tudom,most nagyon felkapott lett ez a sok Kylie Jenner cucc és mindenki kíváncsi rájuk.

Egyáltalán nem olyan jó minőségű,mint ahogyan hiszik róla. Nem rég olvastam valahol,hogy állítólag mérgező összetevői is vannak és a gyárban dolgozók borzalmas körülmények között állítják elő ezeket a rúzsokat,bár fogalmam sincs,mennyi valóságalapja van ennek, de ha kiderülne,hogy igaz, elég durva lenne.

Amúgy Jennerke nem talált ki semmi újat,már a 2012-es AVON katalógusokban előtte feltalálták,hogy mennyire jó a szájceruzát és az ugyanolyan színű rúzst együtt használni.

Amúgy drogériában sokkal jobb minőségű rúzsokat lehet találni a lip kit árának a töredékéért.

Egy Rimmel rúzs 2000 Ft körül van,mégis extratartós,jó minőségű és ezekhez is lehet venni ceruzát ugyanennyiért.

2016. aug. 19. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,bocsánat elírtam. 30$ akart lenni.
2016. aug. 19. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg. Én is olvastam/néztem a review-kat róla, sok YouTube-os mondta rá, hogy jó, de ennyi pénzért simán elvárható ez a minőség. Ráadásul drága is, szállítással együtt kb. 12-3 ezer forintra jön ki.

Ha drágán akarok rúzst venni, bemegyek a MAC-be, garantáltan jó minőséget kapok, és még mindig olcsóbb, mint egy lipkit.

2016. aug. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!