Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek mennyi sminketek van?...

Nektek mennyi sminketek van? És mi számít soknak?

Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 12:24
 1/10 Sunshinedoll ***** válasza:
55%

Az számít soknak, amikor már több olyan van, amit nem használsz, mint amennyit igen. Nyilván annak, aki minden nap sminkel teljes arcot, annak más a sok, meg más annak, aki csak alkalmanként sminkeli magát.

Én minden nap sminkelek, amikor elmegyek itthonról, van elég sminkem ahhoz, hogy ne nézzek ki minden nap ugyanúgy, de ha bulizni megyek, vagy valamilyen esemény van, akkor arra különlegesebb sminket meg tudjak csinálni.

Hétköznapra a szememet nem szoktam sminkelni, így nincs is hatezer szemceruzám meg szemhéjpúderem, mert fölösleges lenne, nem használnám ki őket. Viszont mivel az arcomat minden nap kifestem, a 6-7 különböző pirosítómat ki tudom használni.

2016. aug. 20. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fú hát nekem elég sok felesleges dolgom is van.:D

3 alapozó

2 folyékony korrektor

2 tégelyes korrektor

2 bb krém

1 cc krém

2 primer

2 fixáló spray

5 szempillaspirál

3 szemceruza

2 szemhéjtus

2 púder

1 bronzosító

1 kontúr paletta

1 kontúrbot (highlight + kontúr krém egyben)

1 szemhéjpúder paletta

1 szemöldökpor

1 szemöldök wax

2 szemöldökceruza

1 szemöldök gél

1 szemöldök spirál

7 matt folyékony rúzs

4 szájcerka

2 szájfény

Ebben a legviccesebb hogy nagyon természetesen sminkelek. Rengeteg olyan dolog van amit szinte nem is használok. Csak a probléma ott kezdődik hogy meglátom és mindig elcsábulok.:D

2016. aug. 20. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem

1 bb krém

2 szemceruza (barna és fekete)

1 szemhéjfilc (zöldes, nagyon ritkán használom)

1 szemhéjtus (fekete)

1 szempillaspirál

3 rúzs (2féle piros, 1 nude, szinte soha nem használom őket)

+szemöldökpor

+van egy piros, egy fekete és egy átlátszó körömlakkom, ha az idetartozik

Nekem ez pont jó, kicsit még sok is, tekintve hogy van amit alig használok. Szerencsére nem problémás a bőröm, ezért elég a bb krém. A nővéremnek van akkora arzenálja, mint az előző válaszolónak, de ő imád sminkelni, neki az az optimális mennyiség, de nekem sok lenne, nem is tudnék mit kezdeni vele :D

20/L

2016. aug. 20. 15:15
 4/10 Dolli1993 ***** válasza:

Nem tudom, mi számít soknak, felőlem lehet valakinek 10 alapozója meg 8 spirálja, ha úgy jó neki :D

Nekem 2 alapozóm van, egyiket akkor használom, ha tudom, hogy hosszabb napom lesz (ez tartósabb, nem kopik le). Ezenkívül 1 szempillaspirál, 1 szemceruza (amit nyáron/melegebb időben használok) és 1 szemhéjtus (ezt télen/hűvösebb időszakban). Feleslegesnek tartok magamnak ennél többet, inkább természetesebb hatást részesítem előnyben. Hajravaló cuccom viszont szerintem rengeteg van, abból nyithatnék egy drogériát... :D

2016. aug. 20. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Amiket használok:

1 alapozó

1 korrektor

1 púder

1 szempillaspirál

1 szemhéjtus

1 szájfény

1 rúzs

1 színezett ajakápoló

Amiket nem használok:

4 alapozó

4 púder

2 szemceruza

1 rúzs

2 pirosító

4 korrektor

1 szemhéjtus

1 színezett ajakápoló

2 bb krém

1 bronzosító

És valószínűleg van még ami eszembe sem jut. Huh így nézve nagyon sok pénzkidobás :( De hát muszáj kísérletezni ha az ember meg akarja találni a tökéleteset :D és ha megvan is tovább kísérletezek újakkal hátha van még annál is jobb

2016. aug. 20. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az a sok, ha már egy több nagy fióknyi sminked van és keveset használsz belőle. De mindenkinek más a sok. Ami nekem van az anyukámnak már rengeteg, pedig ismerek embereket akiknek ennél nyolcszor több van.

Nekem van:

-4 szájfényem

-3 rúzsom

-1 színezett ajakápolóm

-1 (12-es) szemhéjpúderpalettám

-1 szemöldökporom

-1 krémes szemhéjfestékem

-1 filces szemhéjtusom

-2 korrektorom (egy folyékony és egy tégelyes)

-2 alapozóm

-1 BB krémem

-1 átlátszó púderem

-3 szempillaspirálom

-2 szemceruzám (fekete, fehér)

-1 szájkontúrceruzám

2016. aug. 21. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Jelenleg:

- 1 db alapozó

- 1 db folyékony korrektor

- 1 db krémes korrektor

- 1 db púder

- 1 db kontúrpaletta

- 2 db pirosító

- 2 db szemöldökceruza

- 1 db szemöldökzselé

- 2 db szemhéjtus

- 3 db négyes szemhéjpúder paletta

- 1 db mono szemhéjpúder

- 1 db krémes szemhéjfesték

- 2 db szemceruza

- 2 db szempillaspirál

- 2 db szájkontúrceruza

- 8 db rúzs

Szerintem ez nem olyan sok, a nagy részét használom, igaz, nem napi szinten.

2016. aug. 22. 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon kevés sminkem van, de csak mostanság kezdtem el sminkelni pedig már 21 vagyok.

Szóval nekem ennék több már soksnak számit, de a beauty bloggereknek van szerintem rengeteg keress rá youtuben pl Esthyre,AvianaRahl,Viszkok Fruzsi stb(persze nekik kicsit könnyebb,mert sok terméket kapnak ingyen tesztelésre)

- 1 db alapozó amit fogalmam sincs hova tettem

- 2 db BB krém(ezt használom csak)

- 2 db korrektor

- 1 db púder

- 1 db szemöldökzselé

- 2 db szemhéjtus

- 1 db négyes szemhéjpúder paletta

- 1 db egyes szemhéjpúder

- 5 db szemceruza

- 4 db szempillaspirál

- 1 db szempillafixáló

2016. aug. 22. 17:51
 9/10 anonim válasza:

1 púder, 2 alapozó (mindkettő ugyanaz a márka), egy jó pár szemhéjfesték, pirosító, 1 szempillaspirál, szemceruzák-> 1 fekete meg több színes, 1 szemtus, szempilla göndörítő, 1 fehér szemhéjpúder (csillogásmentes) amit arccsontra, szemöldök alá használok.

eddigi napi sminkjeim:

alapozó egész arcra, púder, pirosító, szemceruza vagy tus, néha szemhéjfesték, szempillaspirál meg göndörítés.

régi sminkem olyan 16-17 évesen:

átlag: alapozó, korrektor, szemöldök kihúzás, szemceruza, tus, szempillaspirál, néha arcpirosító meg szemhéjfesték. volt amikor suliba füstös sminkel mentem, sokszor túlzásokba estem.

buliba: ugyanez, csak mellé még füstös szem.

mostani sminkjeim:

alapozó, púder, arcpirosító, fehér púder arccsontra szemöldök alá, néha szemceruza.

na erről is le akarok állni. látszólag nem, de túl sok.

volt egy időszak amikor nagyon ronda volt a bőröm, a homlokom tiszta pattanás mitesszer volt és minden nap rávakoltam még nyáron 40 fokban is. most már rendbe jött és át akarok állni csak annyira, hogy korrektor. max arcpirosító. ennyi.

20/L

2016. dec. 29. 18:21
 10/10 anonim válasza:

Huh. Én imádom a sminkeket. Természetesen szeretetek sminkelni nem pedig füstös tusvonalorult módon. És főleg szemhej puder maniaban szenvedek.

Van:

8alapozó (kisebb teszterek is vannak köztük )

3 púder

2 pirosító

2 highligter

1 kontúrozó

2 szemoldokceruza

2 korrektor

4 szempillaspiral

2 szemceruza

2 tus

Kb.4 nagypaletta szemhejpuder

Sok kis mono amit ajándékba kaptam

Olyan 15 ajaktermek mindent belevéve.

Soknak tűnik de mindegyiket használom neha tesóm elkéri de osztozunk.Amúgy nem vagyok annak a híve aki csak MAC vagy hasonló termekeket vásárol. És ha jó és olcsóbb márkát kéne mondanom a Pupa vagy a Make up Revulotion a kedvencem.

2017. márc. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!