Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti ki szoktátok próbálni a...

Ti ki szoktátok próbálni a boltokban a körömlakkokat?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy felkenitek egy-egy körmötökre, hogy mennyire fed jól, mennyire illik a bőrszínetekhez, stb.
2016. aug. 9. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak tesztert próbálok ki. Szóval ha van belőle teszter, akkor igen. Ha nincs, akkor nem.

Én is utálom azt, ha teszteren kívül belenyúlkálnak másba, így a rúzst elkenik, a szempillafesték félig be van száradva, akárcsak a lakk, stb stb.

2016. aug. 9. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak a tesztert próbálom ki. Egyébként minden DM-ben ki vannak festve a színek körömmargarétára és fel vannak függesztve a lakkok mellé vagy alá, csak senki nem nézi, inkább kenegeti a saját körmére. Nagyon ki tudok ezen akadni, mert ha valaki nem figyel egy olyan lakkot vesz meg, aminek a felét már valaki elfestegette.
2016. aug. 9. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Azért nincs akkora eltérés, hogy feltűnjön. Nem hajfesték ez.

2016. aug. 9. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, azt a próba körmöt nézem, ami ki van téve. Amúgy is felkúr, hogy sok kozmetikumba belenyúlnak, kipróbálgatják a vásárlók. Nem is veszem le soha a legelső terméket, mindig belülről ások ki egyet :D
2016. aug. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!